استرالیا صدور «ویزای طلایی» را برای سرمایه‌گذاران خارجی لغو کرد

عکس تزئینی است
عکس تزئینی است Copyright کانوا پرو
Copyright کانوا پرو
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

استرالیا صدور «ویزای طلایی» را که به سرمایه‌گذاران ثروتمند خارجی اجازه اقامت در این کشور می‌داد، لغو کرد.

آگهی

برنامه «ویزای طلایی» استرالیا که با هدف جذب سرمایه طراحی شده بود، پس از اینکه دولت این کشور دریافت «نتایج اقتصادی ضعیفی» برای استرالیا داشته است، متوقف شد.

منتقدان برنامه‌های ویزای سرمایه‌گذاری بر این نظرند که این برنامه‌ها به سرمایه‌دارانی که منابع درآمدی آن‌ها «نامعلوم» است اجازه می‌دهد تا «پول‌های کثیف» خود را در استرالیا سرمایه‌گذاری کنند.

بنا به گفته مقام‌های دولتی استرالیا، صدور ویزای کار برای نیروهای ماهر جایگزین برنامه ویزای سرمایه‌گذاری خواهد شد.

از سال ۲۰۱۲، استرالیا هزاران ویزای سرمایه‌گذاری صادر کرده که بر اساس داده‌های دولت، ۸۵ درصد متقاضیان، چینی بوده‌اند.

استرالیا یکی از کشورهایی بود که در سال‌های گذشته، به شهروندان خارجی اجازه می‌داد در صورت سرمایه‌گذاری ۳.۳ میلیون دلاری در این کشور، شهروند استرالیا شوند.

پس از بررسی‌های متعدد، دولت استرالیا دریافت که این طرح نتوانسته است به اهداف اصلی خود دست یابد.

کلر اونیل، وزیر کشور استرالیا روز دوشنبه ۲۲ ژانویه در بیانیه‌ای تصریح کرد که ویزای سرمایه‌گذاری نتوانسته نیازهای اقتصاد کشورش را برآورده کند بنابراین آن را متوقف می‌کند.

کلنسی مور، مدیر اجرایی سازمان شفافیت بین‌المللی استرالیا با استقبال از این اقدام دولت، به بی‌بی‌سی جهانی گفت که برای مدت طولانی، «افراد فاسد» و «دزدان» از ویزای طلایی به عنوان امکانی برای پولشویی پول‌های کثیف خود استفاده کردند.

در سال ۲۰۱۶، نتایج یک تحقیق دولتی نشان داد که برنامه ویزای طلایی به افراد فاسد امکان داده است تا از آن برای «پولشویی پول‌های کثیف» خود استفاده کنند.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

یک روزنامه استرالیایی در سال ۲۰۲۲ در گزارشی نوشت که اعضای حزب حاکم بر کامبوج از جمله افرادی بوده‌اند که از این ویزا استفاده کرده‌اند.

استرالیا اکنون به بریتانیا می‌پیوندد که در سال ۲۰۲۲ صدور «ویزای طلایی» را که به سرمایه‌گذاران ثروتمند خارجی از جمله روس‌ها اجازه اقامت در این کشور می‌داد، لغو کرد.

اتحادیه اروپا نیز پیشتر با تحت فشار گذاشتن کشورهای عضو خود، از آنها خواسته بود تا برنامه‌های اعطای ویزای طلایی خود را متوقف کنند، زیرا این نهاد اروپایی بر این نظر بود که هم ثبات اقتصادی به این کشورها بازگشته و هم این برنامه‌ها خطر ورود پول‌های کثیف را به اتحادیه اروپا افزایش می‌دهد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

قوانین مهاجرتی استرالیا باز هم سخت‌تر می‌شود؛ محدودیت‌های جدید برای صدور ویزای دانشجویی

بریتانیا در سال ۲۰۲۳ شمار صدور ویزا برای کادر درمان خارجی را دو برابر کرد

همه چیز درباره «پاسپورت تلنت» فرانسه؛ شرایط آن چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟