رویترز نیز در گزارشی به نقل از طارق حیدری، شهردار کویسنجق کشته شدن دست کم یک نفر و زخمی شدن ۱۰ نفر را در این حملات تایید کرده است.
سپاه پاسداران ایران بامداد دوشنبه مواضع حزب دموکرات کردستان و کوموله را در سلیمانیه و اربیل عراق هدف حملات موشکی و پهپادی قرار داد.
طارق حیدری، شهردار كويسنجق در گفتگو با یک رسانه محلی اعلام کرد که حداقل ۵ موشک به مواضع حزب دموکرات پرتاب شده است.
کردستان ۲۴ بدون اشاره به شمار دقیق قربانیان احتمالی در دقایق اولیه این حمله اعلام کرد که «تعدادی» مجروح به بیمارستانهای محلی منتقل شدهاند. کردستان۲۴ ویدئوهایی منتشر کرده که نشان میدهد دود ناشی از انفجار از ساختمانهای كویسنجق بلند شده است.
این در حالیست که برخی منابع دیگر خبری در اقلیم کردستان عراق همچون شبکه تلویزیونی روداو از جان باختن دست کم یک نفر و زخمی شدن بیش از ۱۰ نفر دیگر بر اثر این حملات خبر دادهاند.
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امورخارجه ایران صبح روز دوشنبه در جریان نشستی با خبرنگاران بدون ارائه جزئیات بیشتر این حمله را تایید کرد و گفت که کشورش نسبت به «تهدید امنیت سرزمینی به ویژه تهدیدات مرزی، و گروه های تجزیه طلب سکوت نخواهد کرد و از امنیت خود دفاع خواهد کرد.»
رویترز نیز در گزارشی به نقل از طارق حیدری، شهردار کویسنجق کشته شدن دست کم یک نفر و زخمی شدن ۱۰ نفر را در این حملات تایید کرده است.
در این گزارش به نقل از منابع امنیتی کرد اعلام شده است که هواپیماهای بدون سرنشین ایران دو پایگاه مخالفان کرد را در نزدیکی اربیل و سلیمانیه هدف قرار دادند.
از سوی دیگر یک کانال تلگرامی منسوب به سپاه پاسداران نیز در گزارشی اعلام کرد که مناطق مرزی شهرستان پیرانشهر در استان آذربایجان غربی زیر آتش سنگین توپخانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی قرار دارد.
این چندمین حمله از نوع خود به مواضع احزاب کرد در اقلیم کردستان پس از آغاز اعتراضها در ایران است که با مرگ مهسا، دختر کرد اهل سقز در بازداشت گشت آغاز شد و به سراسر کشور گسترش یافت.
نیروی زمینی سپاه پاسداران ایران اوایل ماه مهر پیش از آغاز حملات برون مرزی به مواضع احزاب کرد در اقلیم کردستان عراق اعلام کرده بود که این عملیات «تا دفع موثر تهدید و برچیده شدن مقرهای گروهک های تروریستی و اقدام مقامات اقلیم به تعهدات و مسئولیتهای خود، با قاطعیت ادامه خواهد داشت.»
حملات موشکی و پهپادی به مقر احزاب کرد در شمال عراق در حالی از سر گرفته میشود که مقامات حکومت ایران و فرماندهان سپاه پیشتر ضمن تاکید بر برخورد قاطعانهتر با اعتراضات داخلی، نسبت به مقابله با آنچه تحرکات «گروههای تجزیهطلب» در خارج مرزها خوانده شد، هشدار داده بودند.
گفتنی است که در پایان دور پیشین حملات نیروی زمینی سپاه پاسداران به مواضع احزاب کرد در اقلیم کردستان، دولت عراق به نشانه اعتراض سفیر ایران را احضار کرده بود.
وزارت خارجه عراق نیز ضمن محکوم کردن این حملات، اقدام ایران در هدف قرار دادن مواضع گروههای کرد را خطرناک و تهدیدآمیز برای امنیت و ثبات این کشور قلمداد کرده بود.