این گروه از کودکان پناهجو که اکثرا افغان و سوری هستند، همگی مورد تست کرونا قرار گرفتند و باید برای گذراندن ۱۴ روز قرنطینه به دلیل شیوع ویروس جدید کرونا به منطقه اوسنابروک آلمان منتقل شوند.
آلمان به ۴۷ کودک پناهجوی بدون سرپرست که اکثرا کودکان افغان و سوری ساکن اردوگاه های پناهجویان در یونان هستند، اجازه داد تا وارد خاک این کشور شوند.
هواپیمای حامل ۴۲ کودک پناهجوی زیر ۱۴ سال و پنج نوجوان پناهجوی بالای ۱۴ سال روز شنبه در فرودگاه شهر هانوفر آلمان به زمین نشست.
پذیرش این کودکان بخشی از برنامه ۱۰ کشور عضو اتحادیه اروپا است که قصد دارند ۱۶۰۰ کودک پناهجوی بدون سرپرست را از اردوگاه های پناهجویان در یونان به کشورهای خود منتقل کنند.
هورست زیهوفر، وزیر کشور آلمان که پیش از این پیوسته مهاجرت به اروپا و آلمان را مورد حمله قرار می داد پس از انتقال این کودکان به آلمان با اشاره به اینکه این سیاست نشانه ای از همبستگی اروپایی است، گفت: «آلمان به قول خود عمل کرده است.»
به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
کیریاکوس میتسوتاکیس، نخست وزیر یونان نیز در مورد عزیمت این گروه از کودکان به خبرنگاران گفت: « دولت یونان سعی کرده است که سایر کشورهای عضو اتحادیه اروپا را نسبت به گرفتاری کودکان خردسالی که از جنگ و خشونت گریختهاند تا خانواده تازه ای پیدا کنند، حساس کند.»
کودکان پناهجو پس از ورود به آلمان همگی مورد آزمایش کرونا قرار گرفتند و باید برای گذراندن ۱۴ روز قرنطینه به دلیل بحران شیوع این ویروس به منطقه اوسنابروک منتقل شوند.
یلوا یوهانسون، کمیسر مهاجرت و امور داخلی اتحادیه اروپا با استقبال از اقدام آلمان در پذیرش این گروه از کودکان پناهجو گفته است که این اقدام آلمان نشانه ای از کارکرد همبستگی اروپایی در این دوران دشوار شیوع ویروس جدید کرونا است.
وی همچنین با ابراز نگرانی درباره خطرات گسترش نوع جدید ویروس کرونا در اردوگاه های پناهجویان در یونان گفت که این کودکان که به آلمان رسیده اند اکنون می توانند آینده شان را بسازند.
کمیسر مهاجرت اتحادیه اروپا همچنین گفته است که کشورهای عضو این اتحادیه باید کمک کنند تا از شیوع ویروس در داخل اردوگاه های پناهجویان جلوگیری شود.
گزارشهایی که در ماههای گذشته از اردوگاه های پناهجویان در یونان منتشر شده است نشان می دهد که این کمپها با جمعیت بسیار زیاد پناهجویان و فقدان ضروریات بهداشتی مواجه هستند و پناهجویان ساکن این این اردوگاه ها به شدت در برابر بیماری همه گیر «کووید ۱۹» آسیب پذیر هستند.