محققان اروپایی به راهکاری برای رمزگشایی از احساسات ابراز شده توسط خوکها بر اساس سر و صدای آنها در موقعیتهای مختلف دست یافتند.
محققان اروپایی به راهکاری برای رمزگشایی از احساسات ابراز شده توسط خوکها بر اساس سر و صدای آنها در موقعیتهای مختلف دست یافتند.
زیستشناسان در سوئیس، دانمارک، نروژ، فرانسه و جمهوری چک پس از ضبط و مطالعه هفت هزار مورد از صدای ۴۱۱ خوک، موفق شدند آنها در ۱۹ دسته مختلف طبقهیندی کنند؛ از جیغ کوتاه که نشانه رضایت از شیردهی است تا جیغهای مایوسانه پیش از کشتار.
بر اساس یافتههای این مطالعه، خوکها احساسات مثبت خود را در قالب صداهای کوتاه بیان میکنند ولی احساسات منفی خود را اغلب به صورت اصوات طولانی ابراز میکنند.
الودی بریفر، مدیر این پروژه که از اساتید دانشگاه کپنهاگ است، به خبرگزاری فرانسه گفت: «ما نشان دادیم که میتوان احساسات خوکها را بر اساس نوع صدای آنها تعیین کرد.»
نتایج این مطالعه که در نشریه علمی نیچر منتشر شده است، راه جدیدی برای بهبود سطح رفاه حیوانات با استفاده از طبقهبندی احساسات از طریق توجه به سر و صدای آنها ارائه میکند.
خانم بریفر همچنین توضیح داد که با توسعه این روش، کشاورزان و دامداران افزون بر در اختیار داشتن ابزارهایی برای تشخیص سلامت حیوانات، میتوانند از سلامت روانی آنها نیز مطلع شوند.
به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید
دانمارک محل زندگی ۱۳.۲ میلیون خوک است و رکورد سرانه دو خوک را به ازای هر شهروند این کشور اسکاندیناوی در اختیار دارد.