NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

گزارشی از شرایط نامناسب اردوگاه‌های پناه‌جویان در جزایر قناری

اردوگاه پناهجویان در جزایر قناری
اردوگاه پناهجویان در جزایر قناری Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

پس از محدودیت‌ها و سخت‌گیری‌های وضع شده در مسیر ورود پناهجویان آفریقایی به اروپا از راه مدیترانه، اقیانوس اطلس و جزایر قناری به مسیر تازه پیش روی پناهجویان برای عزیمت به قاره سبز تبدیل شده است.

آگهی

آسوشیتدپرس با انتشار گزارشی به تشریح شرایط پناهجویان مستقر در جزایر قناری پرداخته و به نقل از آنها وضعیت اردوگاه‌هایی که این افراد در آنجا نگهداری می‌شوند را نامناسب توصیف کرده است.

در ابتدای این گزارش آمده است: در حالی که اسپانیا رویکرد اروپا را به دلیل عدم تشریک مساعی در زمینه مهاجرت مورد انتقاد قرار می‌دهد، انتقاده‌های تندی هم اکنون از جانب پناهجویان، مسئولان محلی و گروه‌های مدافع حقوق بشر در جزایر قناری متوجه مقامات دولتی در مادرید شده است.

جزایر قناری، مجع‌الجزایری خودمختار و تحت مالکیت اسپانیا است که در آب‌‌های اقیانوس اطلس واقع شده و نسبت به اسپانیا فاصله کم‌تری با سواحل کشورهای آفریقایی دارد.

این مسئله سبب شده تا شمار زیادی از پناهجویان آفریقایی، ناراض از شرایط امنیتی و اقتصادی حاکم بر کشورشان و نیز در جستجوی آینده‌ای بهتر با گذر آ‌ب‌های اقیانوس اطلس خود را به این جزایر رسانده و سپس عازم اروپا شوند.

در گزارشی ویژه که توسط آسوشیتدپرس از وضعیت پناهجویان در این جزایر تهیه شده اردوگاه‌های نگهداری این افراد نامناسب و بعضا غیرقابل سکونت توصیف شده است.

در این گزارش آمده است که پس از محدودیت‌ها و سخت‌گیری‌های وضع شده در مسیر ورود پناهجویان آفریقایی به اروپا از راه مدیترانه، اقیانوس اطلس و جزایر قناری به مسیر تازه پیش روی پناهجویان برای عزیمت به قاره سبز تبدیل شده است.

بر این اساس گفته می‌شود که ‌تنها در سال گذشته میلادی بیش از ۲۳ هزار پناهجو از مراکش و غرب آفریقا خود را به جزایر قناری رسانده و هم اکنون در شرایطی بسیار سخت در اردوگاه‌های این جزایر به امید روزهای بهتر روزگار سپری می‌کنند.

آسوشیتدپرس در گزارش خود تصریح می‌کند که دولت محلی اغلب افرادی که به صورت غیرقانونی وارد جزایر قناری شده‌‌اند را مهاجران اقتصادی از کشورهای مراکش و سنگال می‌داند و به همین دلیل جلوی ادامه سفر این افراد به قاره اروپا از طریق هواپیما کشتی را می‌گیرد؛ در عوض گفته می‌شود که برای پناه‌جویان بالقوه و افراد بسیار آسیب‌پذیر امکان پذیرش درخواست پناهندگی فراهم شده است.

دولت همچنین پس از پُر شدن مراکز پذیرش پناهجویان، حدود ۸ هزار نفر را در هتل‌ها و مراکز گردشگری که به دلیل بیماری کووید از مسافر تخلیه شده‌اند، اسکان داد و شش اردوگاه بزرگ موقت را برای پذیرش و اسکان ۶ هزار و سیصد تن دیگر از پناهجویان احداث کرد.

یکی از بزرگترین این اردوگاه‌ها با اعتبارات مالی اتحادیه اروپا در تنریف و شهرستان «سان کریستبال د لا لاگونا»، واقع در دامنه کوهی در این جزیره آتشقشانی ساخته شده و امکان اسکان ۲ هزار و چهارصد نفر را اقامتگاه‌های موقت چادری فراهم کرده است.

گزارشگر آسوشیتدپرس در گفتگو با تنی چند از ساکنان این اردوگاه به انعکاس مشکلات و شرایط سخت زندگی پناهجویان پرداخته است.

ازدحام زیاد، سردی هوا، کمبود آب گرم و غذای غیر قابل خوردن از جمله مشکلاتی است که پناهجویان از بدو تاسیس این اردوگاه با آنها مواجه بوده‌اند.

در این گزارش آمده است که پلیس تاکنون بارها برخی ساکنان اردوگاه را به دلیل تنش‌های مرتبط با غذا دستگیر و بازداشت کرده و برخی پناهجویان نیز به دلیل شرایط نامناسب تصمیم گرفته‌اند که اردوگاه را ترک کنند و در کلبه های جنگلی در حوالی محل یاد شده مستقر شوند.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

پناهجویان در اعتراض به وضعیت خود در آتن تظاهرات و خواسته‌هایشان را مطرح کردند

آتش‌سوزی در جزایر قناری؛ هزاران هکتار جنگل سوخت

توماتینا اسپانیا؛ ۲۲ هزار نفر با ۱۵۰ تُن گوجه فرنگی از خجالت هم درآمدند