اقتصاددان ارشد صندوق بین المللی پول: «رهبران سیاسی بایست به گونه ای عمل کنند که جریان امور به درستی پیش برود و از این گونه نارضایتی ها جلوگیری شود.»
صندوق بین المللی پول نگران از اعتراض های جاری در برخی از کشور ها که عمدتا ریشه در مسائل اقتصادی دارد از رهبران جهان خواست برای کاستن و برطرف کردن نارضایتی ها در جوامع رویکردی مناسب اتخاذ کنند.
درخواست صندوق بین المللی پول برای کاهش نارضایتی توده مردم که این نهاد بین المللی بروز و ظهور اخیر آنرا نگران کننده توصیف کرده به مناسبت گشایش مجمع جهانی اقتصاد در داووس و در پی انعکاس گسترده جنبش اعتراضی جلیقه زردها در فرانسه مطرح می شود.
گیتا گوپینات، اقتصاددان ارشد و معاون اقتصادی صندوق بین المللی پول روز دوشنبه در جریان یک کنفرانس خبری ضمن اشاره به جنبش «جلیقه زردها» تصریح کرد: «فکر می کنم مهم این است که نباید منتظر اوج گیری ریسک ها و شعله ور شدن اعتراض های سیاسی ماند؛ رهبران سیاسی بایست به گونه ای عمل کنند که جریان امور به درستی پیش برود و از این گونه نارضایتی ها جلوگیری شود.»
خانم گوپینات، اقتصاددان هندی که از اواخر سال گذشته میلادی به عنوان اقتصاددان ارشد در صندوق بین المللی پول مشغول به کار شده در ادامه با تاکید بر نقش حرکت اعتراضی جلیقه زردها در کاهش محسوس پیش بینی های رشد در فرانسه تصریح کرد: «اینها نگرانی های واقعی هستند که بایست مورد بررسی و دقت نظر قرار گیرند.»
بیشتر بخوانید:
صندق بین المللی پول که حضور پررنگی در نشست های امسال مجمع جهانی اقتصاد داووس دارد ماه اکتبر گذشته رشد اقتصادی فرانسه در سال ۲۰۱۹ را ۱.۵ درصد پیش بینی کرده بود که این میزان تحت تاثیر جنبش جلیقه زردها با یک دهم امتیاز کاهش مواجه شده است.
صندوق بین المللی پول همچنین برای توسعه اقتصاد جهانی که پیشتر با رشد ۳.۵ درصدی پیش بینی شده بود ۲ دهم امتیاز کاهش قائل شده است.
مجمع جهانی اقتصاد به صورت رسمی از روز سه شنبه در داووس سوئیس گشایش می یابد. بحران های داخلی سبب شده است که این دور از اجلاس با غیبت برخی از رهبران شاخص جهان از جمله دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی اش همراه باشد.