NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید

شبکه انرژی تجدیدپذیر هوشمند، تبادل انرژی بین آب شور و شیرین

با همکاریthe European Commission
شبکه انرژی تجدیدپذیر هوشمند، تبادل انرژی بین آب شور و شیرین
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلب
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

ماسیلئو شبکه هوشمند برای تولید و توزیع انرژی در شهر مارسی است.

مارسی دومین شهر بزرگ فرانسه شاهد رشد اقتصادی است. رشد اقتصادی با مصرف انرژی رابطه تنگاتنگ دارد. این شهر ساحلی به کمک بودجه صندوق انسجام اتحادیه اروپا به سمت استفاده ازمنابع انرژی تجدیدپذیر دریای مدیترانه رفته است.

تبادل انرژی بین چرخه (سیکل) آب دریا و آب شیرین می‌ تواند انرژی لازم برای گرم کردن یا خنک کردن تمام یک محله را تأمین کند. این پروژه که ماسیلئو نام دارد از کمک مالی صندوق انسجام اتحادیه اروپا بهره مند است و هدف آن طراحی و تکمیل فناوری هایی است که هیچگاه در این مقیاس به کار گرفته نشده است.

صندوق انسجام اروپا برای کاستن از نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی در مناطق اروپا و توسعه پایدار در کشورهای اتحادیه اروپا به راه‌افتاده‌ است.

در مجموع ۲.۷ هکتار از سواحل مدیترانه از این طرح بهره می برد. هم اکنون بیش از ۷۵۰ نفر از این شبکه تولید و انتقال انرژی تداوم پذیر و سازگار با محیط زیست و هوشمند استفاده می کنند.

این پروژه ۷۵ درصد از نیازهای انرژی از منابع تجدید پذیر ساکنان فعلی و آینده این بخش از اروپا در مجاورت دریای مدیترانه را تامین می کند.

این شبکه هوشمند است زیرا انرژی بین ساختمان‌ها ردوبدل می شود. زندگی در چنین محیطی آغاز روش جدید زندگی سازگار با محیط زیست است.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

رومن هوک مدیر «ایفاژ» شرکت طراحی،‌ ساخت و مدیریت شبکه‌ و سیستم‌های انرژی می‌گوید: از زمانی‌که همکاران (پروژه) «ایفاژ» به این ساختمان‌ها نقل مکان کردند، حساسیت‌شان نسبت به موضوعات زیست‌بوم (اکوسیستم)‌ بیشتر شده‌است. شروع به جلوگیری از اتلاف انرژی، مثلا در میزان کاغذی مصرفی کرده‌اند. آنها برنامه‌هایی برای استفاده از زباله‌های خیابانی به راه انداختند تا حس کنند در محیطی خوشایندتر زندگی می کنند.»

مدیریت مصرف انرژی چه کسی کمتر انرژی مصرف می کند؟

منابع جدید انرژی نیاز به روشهای جدید مدیریت مصرف دارد. به همین دلیل بین شهروندان در اینجا رقابتی ایجاد شده است. چه کسی کمتر انرژی مصرف می کند. سریدار یکی از ساختمان‌هایی که از طرح «ماسیلئو» استفاده می‌کند، برایمان بیشتر توضیح می‌دهد:‌ «هر کس در آپارتمانش دیجیفون دارد که امکان چند فعالیت مختلف از جمله «آموزش مصرف انرژی» را فراهم می کندپ د یعنی هر کس از وضعیت مصرف برق مصرفی در هر پریز برق، و برق مصرفی برای روشنایی و گرم یا سرد کردن آب و همینطور گرم کردن خانه مطلع می شود.

طرح ماسیلیو در مارسی‌ الگویی است برای استفاده از منابع تجدیدپذیر انرژی در شهرها و مناطق دیگر اروپایی.

بیشتر بخوانید: گذار اروپا به استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر؛ قاره سبز، سبزتر می شود

Smart Regions - Massileo project
هم‌رسانی این مطلب

مطالب مرتبط

طرح ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری امارات در آفریقا برای سرمایه‌گذاری در انرژی‌های پاک

شرکت برق فرانسه با احداث نیروگاه بادی برق ۶۰ درصد یک شهر را تامین می‌کند