NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید

گفتگو با یکی از اعضای حزب ملی اسکاتلند درباره عواقب برکسیت

گفتگو با یکی از اعضای حزب ملی اسکاتلند درباره عواقب برکسیت
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

در همه پرسی روز ۲۳ ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ مردم بریتانیا به خروج کشور در اتحادیه اروپا رای دادند.

در همه پرسی روز ۲۳ ماه ژوئن سال ۲۰۱۶ مردم بریتانیا به خروج کشور در اتحادیه اروپا رای دادند. در رفراندومی که دوسال پیش در اسکاتلند برگزار شد، اکثریت اسکاتلندی ها تصمیم گرفتند در اتحادیه اروپا باقی بمانند. یکی از بحثهایی که به دنبال خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا مطرح شده است، مسئله استقلال اسکاتلند است زیرا بیشتر اسکاتلندی ها مایلند همچنان شهروند اتحادیه اروپا باشند.است. سوفی کلوده، خبرنگار یورونیوز با راس کیسی، یکی از مقامات رسمی حزب ملی اسکاتلند در مکداف در اینباره گفتگویی انجام داده است.

یورونیوز: آیا برکسیت برای اسکاتلند برکتی پنهان دارد، زیرا راه را برای همه پرسی استقلال باز می کند؟

راس کیسی: نیکولا استرجن، وزیر اول اسکاتلند در این باره خیلی روشن حرف زده است. اکثریت مردم اسکاتلند یعنی ۶۲ درصد از آنها، رأی دادند که در اتحادیه اروپا بمانند. بنابراین مردم اسکاتلند نظرشان را بیان کرده اند، آنها می خواهند که در اتحادیه اروپا بمانند و واضح است که دولت اسکاتلند اکنون با کشورهای مختلف صحبت خواهد کرد تا راهی برای ماندن در اروپا پیدا شود و همه پرسی یکی از گزینه هایی است که در کنار گزینه های دیگر روی میز است.»

یورونیوز: اسکاتلندی ها در سال ۲۰۱۴ میلادی رأی دادند که در بریتانیا بمانند. آیا اطمینان دارید که این بار رأی به جدایی از بریتانیا خواهند داد؟

راس کیسی: «صد در صد. یکی ازضمانتهای دولت بریتانیا در همه پرسی سال۲۰۱۴ این بود که در اتحادیه اروپا خواهد ماند. در کمتر از دو سال بریتانیا، اسکاتلند را برغم میل مردم اسکاتلند از اتحادیه اروپا خارج می کند. باید بگویم همین اتفاق در ایرلند شمالی هم می افتد که رأی به ماندن در اتحادیه اروپا داده است. بنابراین دو جزء از چهار جزء بریتانیا رأی به ماندن در اتحادیه اروپا داده اند و بر خلاف خواسته شان از اتحادیه اروپا بیرون کشیده می شوند.»

یورونیوز: سه دلیل اصلی که اسکاتلند باید درون اتحادیه اروپا بماند به طور خلاصه بیان کنید.

راس کیسی: «از نظر بنیان های اجتماعی مثلا حقوق بشر، حقوق کارگران و همه مزایای رفاهی که جامعه را منسجم می کند، اسکاتلند از اتحادیه اروپا فایده زیادی می برد. زیرساختهایی هم هستند که با بودجه اتحادیه اروپا ساخته می شوند. واضح است که با خروج بریتانیا این منابع مالی قطع خواهد شد و باید دنبال منابع جایگزین بگردیم. بگذارید رو راست بگویم فکر نمی کنم بریتانیا حاضر به تأمین بودجه این پروژه ها باشد.»

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

«پس از برکسیت بریتانیا همچنان به بازار واحد اتحادیه اروپا دسترسی خواهد داشت»

همه پرسی «برکسیت» در بریتانیا؛ اسکاتلندی ها چه می خواهند؟

کارگران نامرئی در مزارع اروپا؛ حقوق کم، استثمار و در معرض خطر سلامت