NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

«اکثر مردم یونان با آغوش باز از پناهجویان استقبال کردند»

«اکثر مردم یونان با آغوش باز از پناهجویان استقبال کردند»
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

افی کوتسوکوستا، گزارشگر یورونیوز در بروکسل نظر فیلیپ لکلرک، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در یونان را درباره بحران پناهجویان

آگهی

افی کوتسوکوستا، گزارشگر یورونیوز در بروکسل نظر فیلیپ لکلرک، نماینده کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در یونان را درباره بحران پناهجویان جویا شده است.

یورونیوز: شما در خط مقدم قرار دارید. شرایط در یونان به چه شکل است؟ بسته شدن مرزهای شمالی چه تاثیری داشته است؟

لکلرک: شرایط در پشت مرز مقدونیه بحرانی است. روز گذشته تنها ۴۰۰ نفر از ۱۰ هزار پناهجویی که آنجا هستند موفق به عبور از مرز شدند. از تمام پناهجویانی که آنجا هستند از جمله از سوری ها و عراقی ها خواستیم که به مرکز ما بروند. این مرکز را با کمک دولت و ارتش یونان ایجاد کردیم.

یورونیوز: کشورهای حوزه بالکان، از جمله مقدونیه مرزهای خود را بسته اند. آیا این اقدام پناهجویان و مهاجرانی را از آمدن به اروپا منصرف خواهد کرد؟

لکلرک: تا این لحظه موجب کاهش تعداد پناهجویان نشده است. شاید در بلند مدت تاثیر بگذرد. هنوز تعداد زیادی پناهجو در یونان هستند. باید خود را آماده پذیرش آنها و برنامه اتحادیه اروپا در زمینه تقسیم پناهجویان را اجرا کنیم تا این افراد به شکل سازماندهی شده به کشورهای دیگر بروند.

یورونیوز: مردم عادی یونان چه واکنشی به این بحران داشتند؟

لکلرک: اکثر مردم با آغوش باز از پناهجویان استقبال کردند. البته مخالفتهایی هم هست. برخی از شهردارها انتقاداتی را مطرح و با ایجاد اردوگاه در مناطق خود مخالفت کردند. البته اکثر افراد همراه ما هستند. از سوی دیگر باید توان دولت، نهادهای متعلق به سازمان ملل و همچنین نهادهای غیردولتی را هم در زمینه پذیرش افراد جدید در نظر گرفت.

یورونیوز: چه انتظاری از اجلاس روز دوشنبه سران اتحادیه اروپا و ترکیه دارید؟

لکلرک: می خواهیم ریشه های اصلی این بحران را مورد بررسی قرار دهند. عواملی که باعث شده تعداد زیادی از افراد به ترکیه بروند. کمک مالی به ترکیه، لبنان، اردن و عراق لازم است، ولی باید در زمینه انتقال پناهجویان هم اقداماتی انجام شود. کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان در آینده ای نزدیک پیشنهاد خواهد کرد که ۱۰ درصد جمعیت پناهجویان سوری به کشورهای دیگر فرستاده شوند. یعنی اینکه این پناهجویان نه تنها به کشورهای عضو اتحادیه اروپا، بلکه به تمامی نقاط جهان از جمله آمریکای جنوبی و استرالیا بروند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

اجرای طرح محدود کردن مهاجرت؛ هلند پذیرش درخواست‌های پناهندگی جدید را متوقف می‌کند

«تهدید مستقیم موشک‌های ایرانی»؛ اتحادیه اروپا: محدودیت‌های جدید و قابل توجهی علیه تهران وضع می‌کنیم

آیا اتحادیه اروپا اعطای بورسیه تحصیلی «اراسموس پلاس» را متوقف می‌کند؟