Eventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
Find Us
آگهی

پاسخ محققان به یک سوال: رژیم غذایی فستینگ متناوب می‌تواند به دیابتی‌ها کمک کند؟

یک جوان قند خونش را آزمایش میکند.
یک جوان قند خونش را آزمایش میکند. Copyright AP Photo/Gadsden Times, Tammy McKinley
Copyright AP Photo/Gadsden Times, Tammy McKinley
نگارش از Gabriela Galvin
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
ترجمه شده از زبان: انگلیسی

نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که رژیم غذایی فستینگ متناوب ممکن است تاثیر مثبتی برای بیماران دیابتی نوع دو به همراه داشته باشد.

آگهی

طی این مطالعه، حدود ۴۰۰ شرکت کننده در چین یا داروهای ضد دیابت متفورمین یا امپاگلیفلوزین مصرف کردند یا برنامه فستینگ متناوب ۵:۲ را دنبال کردند که در آن افراد در دو روز غیر متوالی از هفته روزه می‌گیرند و پنج روز دیگر را با صرف صبحانه و ناهار معمولی و خوردن یک وعده غذایی جایگزین برای شام طی می‌کنند.

در پایان این مطالعه ۱۶ هفته‌ای، شرکت‌کنندگانی که رژیم فستینگ متناوب ۵:۲ را دنبال کردند، سطح قند خونشان ۱.۹ درصد کاهش یافت، در مقایسه با کاهش ۰.۳ درصد و ۰.۴ درصد در میان افرادی که دارو مصرف کردند.

علاوه بر این، سطح قند خون ۸۰ درصد از افراد پیگیر رژیم فستینگ متناوب ۵:۲ طبق استانداردهای یک گروه متخصص بین المللی، بدون نیاز به دارو به محدوده غیر دیابتی بازگشت.

یافته‌های منتشر شده این تحقیق در مجله JAMA Network Openنشان می‌دهد که مداخله در سبک زندگی ممکن است برای افراد دارای اضافه وزن مبتلا به دیابت نوع دو موثرتر از داروها باشد.

دیابت نوع دو با چاقی و فعالیت بدنی کم همراه است و در حالی که داروهایی مانند انسولین و داروهای کاهش وزن می‌توانند به بیماران در مدیریت این بیماری کمک کنند، تحقیقات نشان می‌دهد که تغییرات رژیم غذایی و سبک زندگی کلید اصلی کاهش خطرات سلامتی برای این دسته از بیماران است.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید 

طبق اعلام فدراسیون بین‌المللی دیابت، در سراسر جهان، از هر ۱۰ بزرگسال ۱ نفر به دیابت مبتلاست.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

نقش مکمل‌های ویتامینی در یک رژیم غذایی متعادل؛ آیا اصلا فایده‌ای هم دارند؟

۳ سوالی که باید درباره رژیم غذایی‌تان از خود بپرسید

چگونه از شر رژیم‌های غذایی سخت و غیراصولی خلاص شویم و به تناسب اندام برسیم؟