NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

تاثیر برکسیت بر صنعت مُد بریتانیا

تاثیر برکسیت بر صنعت مُد بریتانیا
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

برکسیت بر صنعت مُد چه تاثیراتی گذاشته است؟ آیا با نزدیک شدن به شروع روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، رویدادهای مُد در این کشور کم فروغ شده اند؟ برای پاسخ به این پرسش سری می زنیم به سالن «پیور لند

آگهی

برکسیت بر صنعت مُد چه تاثیراتی گذاشته است؟ آیا با نزدیک شدن به شروع روند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، رویدادهای مُد در این کشور کم فروغ شده اند؟ برای پاسخ به این پرسش سری می زنیم به سالن «پیور لندن»، و آخرین دستاوردهای عرصه پوشاک و مُد در بریتانیا.

مگی سونگ، یکی از فارغ التحصیلان رشته مُد از پکن، از سیزده سال پیش فعالیت خود را در لندن دنبال می کند. او در این مدت موفق شده سه برند را به نام خود ثبت کند، «ژولی موآ»، یکی از آنهاست که در فروشگاههای بزرگی نظیر «جان لوییس» یا «هاوس آو فرازر» عرضه می شود. علیرغم این همه موفقیت، مگی در اندیشه گسترش تجارت است. طراحی پوشاک و لباس های او در لندن صورت می گیرد اما تولید و تهیه مواد اولیه در چین عملی می شود.

او در این باره می گوید: «از شنیدن نتیجه برکسیت شوکه شدم. نمی توانستم به چیزی فکر کنم حتی زبانم هم بند آمده بود. نرخ ارز را از روی اینترنت دائما دنبال می کردم و شاهد سقوط ارزش پوند بودم. از ارزش پوند در برابر دلار کاسته می شد و خیلی زود فهمیدم که این مسئله روی تجارت های کوچک تاثیرات مخربی به بار خواهد آورد.»

سونگ درصدد است با کاستن از هزینه های جانبی، تاثیرات برکسیت را کم اثر کند. با این حال به زعم مدیر سالن پیور لندن هستند کسانی که از سقوط ارزش پوند آسیبی ندیده اند.

ژولی دریسکول، مدیر سالن پیور لندن در این باره می گوید: «نرخ مبادلات ارز کار برندهای بین المللی را برای ورود به بریتانیا در مقایسه با گذشته تسهیل کرده. در حال حاضر شاهد تمایل روزافزون گلچینی از مُدهای بین المللی برای شرکت در سالن هستمی. آنها در صدد استفاده از فرصتی هستند که در بازار بریتانیا برایشان مهیا شده و به همین دلیل امسال شاهد برپایی نمایشگاهی به این بزرگی در لندن هستیم.»

کلوئه شنو، یکی از جواهرسازان فرانسوی برای اولین بار است که در پیور لندن شرکت می کند. هدف او رخنه به بازار بریتانیاست و نسبت به نتیجه کار خوشبین است.

او می گوید: «لندن همیشه مکانی برای نمایش مُد بوده، مهمترین آن در دنیا و وضعیت حتی بعد از برکسیت هم تغییری نکرده. ما همیشه برای فروش تولیداتمان به بریتانیا می آییم چون مردم این کشور خواهان محصولات فرانسوی هستند.»

برای اجه کاروان هم، لندن همچنان بهترین مکان فروش تولیداتش است. این طراح استانبولی معتقد است بازار لندن نسبت به فرانسه و ایتالیا پویا تر و مشتریان با پوشاک و طرح های مدرن رابطه به مراتب بهتری دارند.

او می گوید: «انگلستان یک بازار بی انتهاست. درهایش همیشه بروی ایده های نو و برندهای جدید، باز است و دقیقا به همین دلیل است که بنظرم برای ما خیلی مناسب است.»

اما کلی استاکر، مدیر مجله مُد «دارپرز» نسبت به تاثیراتی که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا می تواند ر عرصه مُد و طراحی پوشاک به همراه داشته باشد کمی واقع بینانه تر است. او معتقد است در هر صورت باید با آرامش به فعالیت خود ادامه داد.

او می گوید: «بنظر من زمان، زمان چالش برانگیزی است. عدم قطعیت بیش از هر زمان دیگری خود را نشان می دهد ولی فکر می کنم همه دارند به بهترین شکل ممکن، کار خود را انجام می دهند و معتقدم با تمرکز بر خواسته های مشتریانشان و محصولاتی که تولید می کنند کار را می توان به پیش برد تا اینکه در نهایت ببینیم برکسیت در عمل ما را به چه راهی می کشاند.»

مُد همچنان یکی از تجارت های بزرگ در بریتانیا بشمار می رود. طبق گزارش های منتشر شده توسط مجله مبادلات بین المللی و پایگاه اینترنتی «اینساید ری تیل» ارزش مبادلات این صنعت در برینانیا سالانه به حدود پنجاه میلیارد پوند می رسد که بعد از صنایع غذایی در درجه دوم اهمیت قرار دارد. حتی تخمین زده می شود در فروش های آنلاین، مشتریان پوشاک، گوی سبقت را از مشتریان مواد غذایی ربوده باشند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

تور میلیارد دلاری تیلور سوئیفت به قاره اروپا رسید

هفتهٔ صنایع خلاق باکو؛ مسابقهٔ طراحی بازی کامپیوتری و جشنوارهٔ فیلم‌های موبایلی

رونمایی از مینیاتورها و نسخ کهن خطی در کنگره میراث فرهنگی ازبکستان