NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

استفاده بهینه از اقیانوس ها و ساحل ها در نمایشگاه "یوسو"

استفاده بهینه از اقیانوس ها و ساحل ها در نمایشگاه "یوسو"
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

صرفه جویی در مصرف انرژی و احترام به محیط زیست، واژه های کلیدی در نمایشگاه زیست محیطی سال 2012 در شهر “یو سو” در کره جنوبی است.

چند هفته قبل از گشایش رسمی، دهکده میزبان این نمایشگاه، تقریبا آماده است. هماهنگ با موضوع این نمایشگاه که درباره زندگی اقیانوس ها و ساحل هاست، تلاش شده تا تاثیرات منفی زیست محیطی این نمایشگاه به حداقل برسد.

یک انبار غله سیمانی قدیمی به عنوان دستگاه شیرین کن آب دریا بازسازی شده و روزانه دوازده تن آب آشامیدنی و کافی برای مصرف شش هزار نفر تولید می کند.

یکی از مهندسان دست اندرکار نمایشگاه:
“هدف این نمایشگاه ایجاد امکانی برای طرح مشکلات مربوط به کاربرد تکنولوژی در آینده است. می دانید که کمبود آب یکی از مسائل بسیار جدی است و ما با ارائه این سیستم این پیام را به جهان می فرستیم که در اقیانوس راه حلی برای این مسئله می یابیم.”

نمایشگاه کره جنوبی، اولین نمایشگاه در جهان است که با استفاده از نیروی هیدروژن و بدون هیچگونه نشر کربن کار می کند. موتورهایی شبیه این قبلا تنها در وسائل نقلیه استفاده می شدند. مسئول غرفه کره جنوبی در نمایشگاه:
“زمانی که ما بتوانیم به طور مستقیم هیدروژن را از آب استخراج کنیم، آنگاه هر خانواده ای خواهد توانست از برق حاصل از آن برای خودرو و سایر نیازهایش استفاده کند. طی پانزده تا بیست سال آینده چنین سیستمی می تواند از نظر اقتصادی به صرفه باشد.”

اگر تمرکز اصلی بر صرفه جویی در انرژی است، از حمل و نقل هم باید یاد کرد. یک اتوبوس برقی این کار را انجام می دهد که سیستم شارژ آن جالب است.

سیم پیچ های فلزی هادی الکتریسیته که در جایگاه های معینی در مسیر اتوبوس جاسازی شده، برق را به هادی دیگری که در زیر اتوبوس تعبیه شده می رساند. به این ترتیب باتری ها به طور خودکار و بدون سیم اتصال، شارژ می شوند.

راننده اتوبوس:
“ اتوبوس در جایگاه ویژه توقف می کند و برق به ناقل های انرژی و از ناقل ها به باطری ها منقل می شود.”

به این ترتیب نه نیازی به صرف وقت زیاد و نه نیاز به باتری یدکی است.

هدف این نمایشگاه جهانی، هدایت شهر یوسو به آینده ای سبز تر و هماهنگ با محیط دریاست. اما امروز یوسو همچنان بار سنگین توسعه صنعتی را به دوش می کشد.

شهر یوسو همچنین میزبان یکی از دو مرکز صنایع پتروشیمی کره جنوبی با بیش از سی هزار نفر کارمند است. سی و پنج درصد از نفت مصرفی کشور نیز در این شهر پالایش می شود.

مدیر این نمایشگاه:
“این درست است که این مرکز صنعتی برای اقتصاد محلی ضروری است، اما این نیز حقیقتی است که این مرکز پی آمدهای منفی برای محیط زیست دارد.”

با این حال، این نمایشگاه فرصتی برای سازمان دهندگان آنست تا میراث طبیعی منطقه برای جذب جهانگردان را برجسته کنند.

مدیر روابط عمومی نمایشگاه یوسو:
“وقتی پای جهانگردی به وسط کشیده می شود، مردم کره جنوبی باور دارند که منطقه اطراف پایتخت برای این کار بسیار مناسب است، اما مطمئنم که پس از این نمایشگاه، سواحل جنوبی و شهر یوسو به عنوان یک جایگزین مد نظر قرار خواهد گرفت.”

تلاش زیادی شده تا با لایروبی و تمیز کردن بندر، کیفیت آب ساحل بهبود یابد. سازمان های مسئول، تمیزی آب را ضمانت می کنند اما کنش گران محیط زیست می گویند هنوز می تواند بهتر شود.

یک کنش گر محیط زیست:
“در این سوی ساحل، آب همواره بهترین کیفیت را داشته، اما در سوی دیگر کیفیت بسیار پایین است. قبل از نمایشگاه، گروه ما درخواست کرد که موج شکن برداشته شود تا آب جریان آزاد داشته باشد. این کار به دلایل متعدد و مهمتر از همه محدودیت بودجه انجام نشد و از نظر من خیلی حیف شد.”

کنش گران محیط زیست همچنین ابراز نارضایتی می کنند که تنها کمی بیش از چهار درصد از انرژی مورد مصرف در محل نمایشگاه تجدیدپذیر است. اما ساکنان یوسو ترجیح می دهند به این نمایشگاه از دیدگاه فرصتی برای توسعه پاک و متفاوت در شهر خود بیاندیشند.

یک شهروند:
“اگر از انتظار من بپرسید اینست که پس از برپایی نمایشگاه، جهانگردان بسیار و کسب و کار پر رونقی خواهیم داشت.”

یک شهروند دیگر:
“اینکه در شهر یوسو نمایشگاه برپا شده، بسیار با معناست. در کره، شهرهای بندری زیادی وجود دارد اما فقط اینجا انتخاب شده و از آن زمان من پیشرفت های زیادی در این شهر دیده ام.”

و یک شهروند دیگر:
“برپایی نمایشگاه به سود محیط زیست در این منطقه است و طرز فکر شهروندان را تغییر خواهد داد.”

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

ژاپن چگونه از تخصص خود برای کمک به بهبود اوکراین استفاده می‌کند؟

صنعت پنبه ازبکستان پس از تحریم دوباره رونق گرفت

گربه‌ها و گوزن‌ها؛ یاوران گردشگری در مناطق دورافتادهٔ ژاپن