NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

ظرف یک ماه ۶۰ هزار بیمار کووید در چین جان باختند

بیماران تحت درمان کووید در یک بیمارستان چین
بیماران تحت درمان کووید در یک بیمارستان چین Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

اغلب موارد تازه مرگ ناشی از ابتلا به کووید۱۹ در میان افرادی گزارش شده که به دلیل شدت بیماری در بیمارستان‌ها بستری بوده‌اند.

آگهی

چین روز شنبه ۱۴ ژانویه اعلام کرد که از زمان لغو محدودیت‌های کرونایی در یک ماه گذشته تاکنون دست کم ۶۰ هزار مرگ ناشی از همه‌گیری بیماری کووید۱۹ در این کشور ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه اغلب موارد تازه مرگ ناشی از ابتلا به کووید۱۹ در میان بیمارانی گزارش شده که به دلیل شدت بیماری در بیمارستان‌ها بستری بوده‌اند.

جیائو یاهویی، یکی از مسئولان بهداشتی چین در این خصوص به خبرنگاران گفت: «در مجموع و به طور دقیق ۵۹ هزار و ۹۳۸ مورد مرگ ناشی از بیماری کووید بین روزهای ۸ دسامبر گذشته تا ۱۲ ژانویه در کشور ثبت شده است.»

در این گزارش مرگ و میر‌های ناشی از بیماری کووید۱۹ که خارج از بیمارستان‌ها و مراکز درمانی روی داده، محاسبه نشده است.

مقام مسئول در وزارت بهداشت چین در ادامه یادآور شد که از میان موارد مرگ ثبت شده در بیمارستان‌ها، نزدیک به شش هزار مورد به نارسایی تنفسی ناشی از شکل حاد بیماری کووید-۱۹ مرتبط بوده است.

چین ماه دسامبر گذشته پس از سه سال اعمال برخی از سخت‌گیرانه‌ترین محدودیت‌های کرونایی در جهان، به شکلی غیرمنتظره بسیاری از شیوه‌نامه‌های بهداشتی وضع شده را لغو کرد.

بیمارستان‌های چین پس از کنار گذاشتن سیاست «کووید صفر» در حال حاضر با افزایش تعداد بیماران مسن مواجه شده‌اند، مرده‌سوزخانه اشباع شده‌ و بسیاری از داروخانه‌ها فاقد داروهای مسکن و تب‌بر هستند.

از سوی دیگر شیوه شمارش و آمارگیری قربانیان بیماری کووید۱۹ در چین از ماه دسامبر گذشته بنا به دستور دولت این کشور تغییر یافته است.

در پی اجرای این دستورالعمل، تنها افرادی که به طور مستقیم بر اثر نارسایی تنفسی مرتبط با کووید-۱۹ فوت کرده‌اند در آمار قربانیان این بیماری گنجانده می‌شوند.

این بدان معنا است که تعداد زیادی از مرگ و میرهای دیگر ناشی از کووید در فهرست قربانیان این بیماری ثبت نمی‌شوند؛ مسئله‌ای که انتقاد برخی کارشناسان را برانگیخت و سازمان جهانی بهداشت را بر آن داشت تا آمار ارائه شده را منعکس کننده وضعیت واقعی بیماری در چین تشخیص ندهد.

پکن اما این انتقادات را محکوم کرد و از سازمان جهانی بهداشت خواست که موضعی «بی طرفانه» در خصوص بیماری کووید اتخاذ کند و نقش فعالی در پاسخ جهانی به چالش‌های همه گیری داشته باشد.

توییتر یورونیوز فارسی را دنبال کنید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

واکنش پکن به اظهارات رئیس اف‌‌بی‌‌آی در خصوص احتمال شیوع «اتفاقی» کرونا از آزمایشگاهی در چین

رویترز: چین در حال مذاکره با فایزر برای تولید و توزیع داروی ژنریک کووید است

رزمایش مشترک چین و روسیه در دریا و هوا؛ هدف دو کشور «دوست» از این مانور چیست؟