NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

هدف طرح عمرانی ژاپن در آفریقا؛‌ تردد آزاد و همگانی در محدودهٔ هند-آرام

با همکاری
هدف طرح عمرانی ژاپن در آفریقا؛‌ تردد آزاد و همگانی در محدودهٔ هند-آرام
Copyright euronews
Copyright euronews
نگارش از Damon Emblingیورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلب
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

در حال حاضر سالانه ۲۵۰ هزار کانتینر وارد بندرگاه می‌شوند و بناست این تعداد به یک میلیون یعنی به چهار برابر برسد.

آگهی

بندر توماسینا که بر کرانهٔ شمال شرقی ماداگاسکار قرار دارد شریان اقتصاد این کشور است و آن را به آسیا و خلیج فارس و اروپا و و دیگر نقاط آفریقا وصل می‌کند.

۸۰ درصد واردات ماداگاسکار از خوراک تا خودرو از این بندر صورت می‌گیرد. اما با رشد جمعیت زیرساخت فعلی این بندر که کهنه شده نیازمند توسعه است. افزایش ظرفیت حمل‌ونقل بندری ماداگاسکار پروژه‌ای است که به یاری دانش و سرمایه‌گذاری ژاپنی در حال انجام است. 

مساحت بندرگاه بناست بسیار افزایش پیدا کند و یک اسکلهٔ ۴۷۰ متری همراه با یک انبار تازهٔ کانتینر به آن اضافه خواهد شد. عمق لنگرگاه‌های فعلی هم بناست افزایش یابد و تمامی اینها امکان بارگیری کشتی‌های بزرگتر و بیشتری را فراهم می‌کند.

در حال حاضر سالانه ۲۵۰ هزار کانتینر وارد بندرگاه می‌شوند و بناست این تعداد به یک میلیون کانتینتر یعنی به چهار برابر برسد. این عملیات با تخصیص ۳۵۰ میلیون یورو وام از سوی ژاپن و پشتیبانی مهندسی این کشور صورت می‌گیرد.

در این پروژه حدود ۱۰۰ نفر پرسنل اداری و ۶۰۰ کارگر فنی مشغول به کارند که آموزش آنها برعهدهٔ ۲۰ کارشناس ژاپنی و ۵۰ کارشناس از سراسر دنیاست. خبر توسعهٔ لنگرگاه و ایجاد ۱۰۰۰ شغل تازه، برای کارکنان بندرگاه است خبر خوشی است.

این طرح تأثیر بسیاری بر شکوفایی اقتصادی داخلی و خارجی این کشور خواهد داشت. سالهاست که ژاپن در آفریقا پروژه‌های عمرانی اجرا می‌کند و بسیاری از این پروژه‌ها به‌منظور ایجاد کشتیرانی امن و آرام در محدودهٔ دریایی هند-آرام اجرا می‌شوند. امری که هدف مشترک کشورهایی نظیر ژاپن و هند و استرالیا و ایالات متحده است. بندر توماسینا نیز در کانون چنین پروژه‌ای جای دارد.

این امر به اقتصاد خود توماسینا و مادگاسکار نیز رونق تازه‌ای می‌بخشد. درحالی‌که بناست جاده و راه‌آهن تازه‌ای نیز ایجاد شود و یک پایانهٔ تازه ترابری نیز در آنتا ناناری‌وو پایتخت این کشور ایجاد شود.

هم‌رسانی این مطلب

مطالب مرتبط

نوآوری‌های ژاپن برای تأمین انرژی پاک؛ نیروگاه‌های بادی و سوخت هیدروژن

ژاپن؛ تکنولوژی دیجیتال در خدمت احیای مناطق خالی از سکنه

ژاپن و کرونا؛ ساکنان خارجی‌ که در ژاپن درمان شدند