NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

شمار قربانیان ویروس کرونا در جهان از مرز ۵ میلیون نفر گذشت

Funeral house employees remove a coffin with a COVID-19 victim
Funeral house employees remove a coffin with a COVID-19 victim Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

شمار رسمی قربانیان کرونا در ایران نیز ۱۲۶ هزار و ۳۰۳ نفر بوده است؛ به این ترتیب ایران جایگاه یازدهم را در میان کشورهایی با بیشترین شمار مرگ و میر ناشی از این ویروس در جهان دارد.

آگهی

شمار افرادی که در سراسر جهان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست دادند از پنج میلیون نفر فراتر رفت.

داده‌های رسمی حاکی از آن است که تا نیمروز دوشنبه اول نوامبر (۱۰ آبان) بیش از ۲۴۷ میلیون و ۵۵۷ هزار نفر در سراسر جهان به کووید۱۹ مبتلا شده و از این تعداد دست‌کم ۵ میلیون و ۱۶ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در جدول جهانی کشورهایی که با ویروس کرونا دست و پنجه نرم می‌کنند، ۱۰ کشور ایالات متحده، هند، برزیل، بریتانیا، روسیه، ترکیه، فرانسه، ایران، آرژانتین و اسپانیا بیشترین شمار مبتلایان به این ویروس را دارند.

۱۰ کشوری که بیشترین شمار مرگ و میر را ثبت کرده‌اند، به ترتیب عبارتند از: ایالات متحده، برزیل، هند، مکزیک، روسیه، پرو، اندونزی، بریتانیا، ایتالیا و کلمبیا. ایران نیز با ثبت رسمی ۱۲۶ هزار و ۳۰۳ مرگ جایگاه یازدهم را در این گروه دارد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت ایران، تا کنون در این کشور بیش از ۵ میلیون و ۹۲۴ هزار نفر نیز به کووید۱۹ مبتلا شده‌اند.

توزیع ناعادلانه واکسن‌های کرونا در جهان

پیش از این در روز پنج‌شنبه سازمان جهانی بهداشت هشدار داده بود که موارد ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در سراسر جهان برای اولین بار در دو ماه گذشته بار دیگر رو به افزایش است.

تدروس آدهانوم، دبیرکل این سازمان تاکید کرد که «همه‌گیری کووید۱۹ هنوز به پایان نرسیده است» و دلیل اصلی آن «دسترسی ناعادلانه» به واکسن‌های کرونا و دیگر ابزارهای کنترل همه‌گیری این ویروس است.

او گفت: «تست‌های کرونا در کشورهای با درآمد بالا ۸۰ بار بیشتر از کشورهای با درآمد پایین انجام شده و میزان واکسیناسیون نیز در کشورهای ثروتمند ۳۰ برابر بیشتر از کشورهای فقیر بوده است.»

شکاف گسترده‌ای که در دسترسی به واکسن، به‌ویژه برای کشورهای فقیرتر وجود دارد باعث گردیده تا سهم کشورهای کم درآمد از ۷ میلیارد دوز واکسن تزریق شده در سراسر جهان، تنها ۳.۶ درصد باشد.

تدروس آدهانوم افزود چنانچه دوزهای واکسنی که تاکنون در سطح جهانی تزریق شده به طور عادلانه توزیع می‌شد «اکنون به هدف ۴۰ درصد تزریق واکسن در هر کشور رسیده بودیم».

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سازمان جهانی بهداشت: بین ۸۰ تا ۱۸۰ هزار نفر از کادر درمان قربانی کرونا شدند

کاهش نگران‌کننده استفاده از کاندوم در اروپا؛ کودکان امروز چه تفاوتی با نسل دیروز دارند؟

تدابیر جدید مقامات شهر ونیز برای مقابله با هجوم گردشگران بین‌المللی