«کاهش نرخ مرگومیر احتمالا پس از دو هفته دیگر آرام آرام آغاز میشود و بعد احتمالا برای مدتی در یک روند پایدار قرار میگیرد.»
شمار قربانیان کووید-۱۹ در بریتانیا روز سهشنبه از مرز ۱۰۰ هزار نفر گذشت. این رقم رسمی در حالی اعلام میشود که بهگفته مقامهای بهداشت و درمان امیدی به کاهش نرخ مرگ و میر ویروس کرونا در دو هفته آینده وجود ندارد.
وزیر بهداشت بریتانیا، آسیب دیدهترین کشور اروپایی از کووید-۱۹ روز سهشنبه از مرگ ۱۶۳۱ نفر دیگر بر اثر ابتلا به این بیماری خبر داد. بریتانیا پنجم مارس ۲۰۲۰ رسما نخستین قربانی ویروس جدید کرونا را شناسایی کرد.
کریس ویتی، از اعضای کمیته دولتی مبارزه با بیماری کووید-۱۹ میگوید: «کاهش نرخ مرگومیر احتمالا پس از دو هفته دیگر آرام آرام آغاز میشود و بعد احتمالا برای مدتی در یک روند پایدار قرار میگیرد.»
مقامهای دولت بریتانیا هفته گذشته و براساس مطالعات ابتدایی اعلام کردند گونه جهش یافته ویروس کرونا در این کشور نسبت به مورد قبلی مرگبار تر است.
با این همه بریتانیا روز سهشنبه از شناسایی ۲۰هزار و هشتاد و نه مورد جدید ابتلا به کووید خبر داد؛ رقمی که نشانگر کاهش شمار بیماران نسبت به روزهای گذشته است. قرنطینه و تعطیلیهای گسترده و سراسری عامل اصلی آمار «امیدوارکننده» جدید در فصل زمستان به شمار میرود.
به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید
بریتانیا بک هفته پیش با ۱۸۲۰ مورد مرگ ناشی از بیماری کووید-۱۹، بالاترین آمار قربانیان از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا را ثبت کرد.
در حالیکه هیچکدام از کشورهای اروپایی برای سومین بار وارد قرنطینه مطلق نشده اند، مقررات سختگیرانه عملا در همه جا تمدید و تشدید میشود. با این حال هنوز خبری از بهبود وضعیت به چشم نمیخورد.
کمبود واکسن و اتحاد جهانی برای مبارزه با بیماری کووید-۱۹
در حالیکه اتحادیه اروپا شرکتهای فایزر و آسترازنکا را به دلیل ناتوانی از اجرای تعهدات به شدت مورد سرزنش قرار داده، رئیس دولت ایالت باواریای آلمان از اتحادیه اروپا خواست تا درباره توانایی واقعی خود برای تامین واکسن، شفاف باشند.
در روزهای گذشته مراکز واکسیناسیون گروههای در معرض خطر بیماری کووید در بسیاری از کشورهای اروپایی و از جمله فرانسه با کمبود واکسن مواجه شدند.
همزمان بوریس جانسون، نخست وزیر بریتانیا در اجلاس مجازی داوس سوئیس از اراده رهبران جهان برای شفافیت در مبارزه با کووید استقبال و آنها را به مشارکت برای این هدف فرا خواند.
از زمان به قدرت رسیدن جو بایدن در ایالات متحده و بازگشت این کشور به سازمان جهانی بهداشت، امیدها برای افزایش همکاری بینالمللی برای توقف روند شیوع ویروس کرونا دوچندان شده است.