نتایج نظرسنجی اختصاصی یورونیوز نشان میدهد که با وجود رضایت نسبی مردم آلمان و ایتالیا از عملکرد دولت کشورشان در مقابله با بحران کرونا، ۶۳ درصد فرانسویها سطح اقدامهای دولتشان را برای مهار شیوع ویروس کرونا ضعیف میدانند.
نتایج نظرسنجی اختصاصی یورونیوز نشان میدهد که با وجود رضایت نسبی مردم آلمان و ایتالیا از عملکرد دولت کشورشان در مقابله با بحران کرونا، ۶۳ درصد فرانسویها سطح اقدامهای دولتشان را برای مهار شیوع ویروس کرونا ضعیف میدانند.
مطابق نتایج این نظرسنجی، ۷۹ درصد آلمانیهای معتقدند که دولت این کشور در مهار بحران ناشی از شیوع ویروس کرونا خوب عمل کرده ولی این نسبت در میان ایتالیاییها ۵۶ درصد است ولی تنها ۳۱ درصد فرانسویها بر این باورند که دولت کشورشان در مقابله با شیوع بیماری کووید-۱۹ عملکرد مناسبی داشته است.
این در حالی است که آلمان یکی از پایینترین نرخهای مرگ و میر ناشی از شیوع ویروس کرونا را در جهان دارد ولی شیوع ویروس کرونا در ایتالیا نسبت به فرانسه وسیعتر بوده و تلفات بیشتری نیز بر جای گذاشته است.
با وجود حمایت اکثریت مردم آلمان از عملکرد دولت این کشور در مهار ویروس کرونا فقط ۳۰ درصد آنها معتقدند که سیاستگذاری دولت آلمان برای کاهش سطح محدودیتهای عمومی درست بوده و سرعت لازم را داشته اما این نرخ در میان ایتالیاییها ۴۵ درصد بوده و در میان فرانسویها ۲۷ درصد است.
نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که ۴۹ درصد فرانسویها از عملکرد شخص رئیس جمهوری این کشور، امانوئل ماکرون در مقابله با شیوع ویروس کرونا ناراضی هستند. با این حال، تنها ۲۶ درصد ایتالیاییهای شرکت کننده در نظرسنجی یورونیوز از عملکرد جوزپه کنته، نخست وزیر این کشور رضایت ندارند. در مقابل ۶۶ درصد مردم آلمان عملکرد آنگلا مرکل به عنوان صدراعظم این کشور را در مهار شیوع ویروس کرونا قابل دفاع دانستهاند.
مطابق نتایج این نظرسنجی، ۷۲ درصد آلمانیهای معتقدند که اگر قرار باشد به زودی در یک رفراندوم در مورد چشمنداز عضویت در اتحادیه اروپا شرکت کنند، حتما رای به ادامه عضویت در این اتحادیه و پیمان یورو رای خواهند داد. همچنین به ترتیب ۵۷ و ۵۰ درصد فرانسویها و ایتالیاییها نیز خواستار ادامه حضور کشورشان در اتحادیه اروپا و پیمان یورو هستند.
این نظرسنجی توسط یورونیوز و با همکاری شرکت Redfield & Wilton Strategies، طی روزهای اخیر(۲۳ تا ۲۵ مه) از سه نمونه هزار و ۵۰۰ نفری از اتباع بالای ۱۸ سال سه کشور فرانسه، آلمان و ایتالیا انجام شده و تنوع جنسیتی، شغلی، سطح تحصیلات، مناطق سکونت و گرایش سیاسی آنها به طور متوازن در نظر گرفته شده است.