دانشجویان رشته پزشکی در دانشگاه پورتلند به هنگام کالبدشکافی یک زن ۹۹ ساله متوجه شدند که در پدیدهای بسیار نادر، ارگانهای داخلی بدن در سر جای خود قرار ندارند.
دانشجویان رشته پزشکی در دانشگاه پورتلند به هنگام کالبدشکافی یک زن ۹۹ ساله متوجه شدند که در پدیدهای بسیار نادر، ارگانهای داخلی بدن او در سر جای خود قرار ندارند.
معده و طحال او به جای سمت چپ در سمت راست بدن قرار داشتند، رگهای قلب پس و پیش بودند و کبد که معمولا به سمت راست متمایل است برعکس در سمت چپ بود. دستگاه گوارش او نیز به حالت برعکس در شکم او قرار گرفته بود.
این بیماری مادرزادی که هنوز دلیل آن کشف نشده است، به نام «اندام داخلی معکوس» شناخته میشود و از هر ۲۲ هزار کودک به هنگام تولد فقط یکی به آن مبتلا است. این در حالیست که ۸۷ تا ۹۵ درصد اطفال متولد شده با این اختلال هیچگاه به سن ۵ سالگی نمیرسند.
پزشکان میگویند آنچه باعث شده است تا این زن عمری طولانی کند عدم ابتلای او به بیماریهای قلبی بوده است. امری که در میان مبتلایان به این بیماری مادرزادی یک استثناست.
مطالب یورونیوز را در واتساپ دریافت کنید
در واقع از هر ۵۰ میلیون نفر در دنیا فقط یک نفر است که میتواند این دو نشانه را همزمان با هم داشته باشد.
اما اینکه چطور جسد خانم رزماری بنتلی سر از اتاق تشریح درآورده است، به وصیت شخصی او پیش از مرگ بازمیگردد.
وی همچون شوهرش وصیت کرده بود که جسدش وقف پیشرفت علم و تحقیقات کالبدشکافی دانشجویان رشته پزشکی شود.
پرفسور کامرون واکر، استاد آناتومی دانشکده پزشکی دانشگاه اورگان، که در سر صحنه تشریح حاضر بوده است گفت: «هیچ کدام از ما چنین لحظهای را از یاد نخواهیم برد.»
بیشتر بخوانید: