کره شمالی در تدارک پرتاب موشک

کره شمالی در تدارک پرتاب موشک
Copyright عکس از رویترز
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که کره شمالی احتمالا در تاسیساتی نزدیک به پیونگ‌یانگ در حال تدارک پرتاب یک موشک یا ماهواره است.

آگهی

تصاویر ماهواره‌ای نشان می‌دهد که کره شمالی احتمالا در تاسیساتی نزدیک به پیونگ‌یانگ در حال تدارک پرتاب یک موشک یا ماهواره است.

گمانه‌زنی‌ها در این خصوص پس از آن مطرح شد که تصاویری از افزایش فعالیت در سایت موشکی «سانوم‌دونگ» که مرکز اصلی تولید موشک‌های بالستیک و راکت‌های کره شمالی به شمار می‌رود، به دست آمد.

اوایل هفته نیز کره شمالی کار بازسازی مرکز اصلی تولید راکت در «سوهای» را آغاز کرد. مرکزی که کار تخریب آن از سال گذشته میلادی شروع شده بود ولی پس از شکست مذاکرات رهبر کره شمالی و رئیس جمهوری آمریکا نه تنها متوقف شد بلکه روند معکوسی به خود گرفت.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا نیز در واکنش به تحرکات اخیر کره شمالی تکرار آزمایش‌های تسلیحاتی از سوی این کشور را نکوهش کرد و گفت:«اگر او(رهبر کره شمالی) کاری کند که خارج از درک ما باشد، قطعا شوکه می‌شوم ولی باید دید در عمل چه پیش می‌آید.»

بیشتر بخوانید:«بازسازی سایت آزمایش‌های موشکی کرۀ شمالی در پی شکست گفتگوهای ویتنام»

البته برخی تحلیلگران نیز معتقدند که بررسی تصاویر به دست آمده از مرکز سانوم‌دونگ بیشتر گمانه پرتاب ماهواره را تقویت می‌کند. همچنین به گفته آنها کره شمالی از مرکز سوهای برای آزمایش موشکی استفاده نشده و همواره از این مرکز برای پرتاب ماهواره بهره گرفته شده است.

با این حال، آمریکا تاکید دارد که هر اقدامی که کره شمالی در مراکز تولید موشک خود انجام دهد، ناقض تعهدات رهبر این کشور در قبال رئیس جمهوری آمریکا خواهد بود. 

تصاویر مخابره شده توسط ماهواره نشان می‌دهد که تردد وسایل نقلیه سنگین در اطراف مرکز سانوم‌دونگ افزایش یافته که این امر می‌تواند شاهدی بر تلاش کره شمالی برای انتقال یک موشک بالستیک باشد.

رئیس جمهوری آمریکا و رهبر کره شمالی هفته گذشته در پایتخت ویتنام با یکدیگر دیدار کردند ولی برخلاف خوشبینی‌های اولیه توافق نهایی برای خلع سلاح هسته‌ای کره شمالی و رفع تحریم‌های اقتصادی این کشور حاصل نشد. 

جلسه بسیار پیش بینی شده بین دو رهبر در پایتخت ویتنام در هفته گذشته، بدون توافق بر سر اختلاف در میزان کره شمالی مایل بود که برنامه هسته‌ای خود را محدود کند، تا زمانی که برخی از مقررات را تأیید نکرد، به پایان رسید.

بیشتر بخوانید:دیدار نیمه‌تمام رهبران آمریکا و کره شمالی در ویتنام بدون توافق خلع سلاح هسته‌ای

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سازمان ملل در مورد حضور فروشندگان اسلحه از کره شمالی در ایران تحقیق می‌کند

پوشش مثبت رسانه‌های دولتی کره شمالی از مذاکرات نیمه تمام ترامپ-کیم

کره شمالی مدعی پیشرفت در توسعه موشک‌های مافوق صوت برای حمله به اهداف دوردست آمریکا شد