با گذشت سه روز از مراسم هشتم مارس، هنوز ۱۴ زن و ۵ مرد در بازداشت به سر میبرند. برخی به زندانهای قرچک و فشافویه منتقل شدهاند و از باقی بازداشتیهای روز زن خبری در دسترس نیست.
روز هشت مارس مصادف با ۱۷ اسفند، چندین شهروند ایرانی که به مناسبت روز جهانی زن در مقابل وزارت کار در تهران تجمع کرده بودند، دستگیر شدند. براساس گزارش خبرنگاران شرق دستگیرشدگان همان روز به کلانتری وزرا منتقل شدند. به دنبال تجمع خانوادههای دستگیرشدگان به منظور اطلاع از سرنوشت عزیزانشان در مقابل کلانتری وزرا، به مرور تعدادی از بازداشتیها همان شب آزاد شدند.
اما روند آزادسازی برای همه بازداشت شدگان ادامه نیافت و تعدادی شب را در کلانتری وزرا گذراندند. روز بعد، یعنی نهم مارس مصادف با ۱۸ اسفند، باقیمانده دستگیرشدگان که به گفته برخی خبرنگاران حاضر در محل ۷۰ نفر بودند، به شعبه ۲۱ دادسرای ارشاد منتقل شدند. شماری از بازداشت شدگان با قید کفالت آزاد شدند. با این حال برخی نیز با وجود صادر شدن قرار کفالت، با عدم پذیرش آن مواجه شدند و آزاد نشدند.
به دنبال آزادی برخی از بازداشت شدگان یک روز پس از دستگیری، بازپرس ویژه دادسرای ارشاد برای باقی بازداشتیها قرارعدم صلاحیت صادر کرد و پرونده آنها را به دادسرای شهید مقدس زندان اوین ارجاع داد. با این حال گزارشها حاکی از آن است که دستگیرشدگان زن شب را در زندان قرچک گذراندند و عدهای از آنها با اتهام اقدام علیه امنیت ملی روبرو شدند. گزارشهای دیگر از انتقال آقایان بازداشتی به زندان فشافویه حکایت دارد.
با گذشت سه روز از مراسم هشتم مارس، هنوز ۱۴ زن و ۵ مرد در بازداشت به سر میبرند.
شهلا انتصاری، مددکار اجتماعی، فعال حقوق زنان و عضو کمپین یک میلیون امضاء است. خانم انتصاری پیش از این در تجمعات اعتراضی به قوانین تبعیض آمیز علیه زنان در سالهای ۸۵ و ۸۶ دستگیر شده بودند.
زهره اسدپور، از فعالان حقوق زنان و از اعضای کمپین یک میلیون امضاء در کمپین رشت است. خانم اسدپور در سال ۸۶ ابتدا از سوی وزارت علوم و پس از آن از سوی دانشگاه آزاد اسلامی از تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد محروم شده بودند.
علی سالم، خبرنگار روزنامه شرق عضو گروه اندیشه است. آقای سالم از در دوران تحصیل از فعالان دانشجویی بودند و به دنبال دستگیری در تجمع به مناسبت روز ۱۶ آذر دستگیر شده بودند. ایشان در سال ۹۱ در پی مراجعت به زندان اوین برای اجرای حکم دو سال حبس تعزیری بازداشت شد و به بند ۳۵۰ این زندان منتقل شد.
سودابه رخش، خبرنگار روزنامه شرق عضو تجریریه گروه بینالملل
بنفشه جمالی، روزنامهنگار و از فعالین حقوق زنان است. خانم جمالی از جمله فعالینی هستند که برای ورود زنان به ورزشگاهها تلاش میکند.
آزاده بهکیش، هنرمند و عکاس. آخرین پروژه عکاسی خانم بهکیش درباره ساختمانهای قدیمی و متروکه است.
عاطفه خسروی، کاردرمانگر است. وی با کودکان مبتلا به اوتیسم کار میکند.
مرضیه امیری، روزنامهنگار و دانشجوی علوم اجتماعی دانشگاه تهران است.
پیمان چهرازی، مترجم، نویسنده و فارغ التحصیل رشته عکاسی است.
مولود حاجی زاده، خبرنگار اقتصادی است که با روزنامههای مختلف از جمله اعتماد همکاری میکند.
آینا قطبی یعقوبی، نمایشنامهنویس و منتقد تئاتر است.
جواد عباستوللی، فارغ التحصیل دانشگاه چمران اهواز است.
زهرا احمدی، فارغ التحصیل رشته هوا و فضا دانشگاه شریف.
مهشید اسدپور، مهرداد قاضی، بهار اصلانی، معصومه اکبری، زهرا آیتی، پویا روحی دیگر بازداشتیهای تجمع روز جهانی زن در برابر وزارت کار هستند.