NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

دیدار کری و ظریف در نیویورک؛ تلاش برای بهرمندی ایران از اجرای برجام

دیدار کری و ظریف در نیویورک؛ تلاش برای بهرمندی ایران از اجرای برجام
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
آگهی

وزرای خارجه ایران و ایالات متحده آمریکا روز چهارشنبه در نیویورک برای مذاکره درباره اجرای صحیح برجام دیدار و گفت‌وگو کردند.

این مذاکرات به مدت دو ساعت و نیم پشت درهای بسته در محل سازمان ملل متحد انجام شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جان کری وزیر خارجه آمریکا در پایان این نشست به خبرنگاران گفت: «درباره چند مساله گفت‌وگو کردیم و پیشرفت‌هایی هم داشتیم. برای اطمینان از اجرای بایسته توافق هسته‌ای و بهره‌برداری همه طرف‌ها از منافع پیش‌بینی شده، به کار خود ادامه می‌دهیم.»

شماری از مقام‌های ایرانی در هفته‌های گذشته از کندی از سرگیری روابط تجاری با کشورهای دیگر انتقاد کرده و گفته بودند با وجود اجرای توافق هسته‌ای از سوی ایران، شرکت‌ها و بانک‌های خارجی به دلیل نگرانی از افتادن در دام تحریم‌های آمریکا، از ورود به بازار ایران اجتناب می‌کنند.

محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران هم درباره مذاکرات روز چهارشنبه گفت: در این گفت‌وگوها بر ضرورت بهرمندی ایران از منافع پیش‌بینی شده تاکید شد.

My meeting with JZarif</a> in NYC today was a good opportunity to discuss our commitments to JCPOA obligations. <a href="https://t.co/qCjZkpCwrz">pic.twitter.com/qCjZkpCwrz</a></p>&mdash; John Kerry (JohnKerry) 19 avril 2016

پیشتر جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفته بود که قرار است آقای کری از همتای ایرانی خود بخواهد تا تهران از نفوذش در سوریه برای پایان دادن به بحران ۵ساله این کشور استفاده کند. با این‌ حال پس از پایان گفت‌وگوها، هیچیک از طرفین به مساله سوریه اشاره‌ای نکردند.

به گفته آقای ظریف، دور دوم مذاکرات میان وی و جان کری روز جمعه برگزار خواهد شد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

وزیر جدید امور خارجه ایران شروط تهران برای بازسازی روابط با کشورهای اروپایی را اعلام کرد

ایران ادعای طرح‌ریزی برای ترور ترامپ را رد کرد؛ باقری: ترور سلیمانی را از راه قضایی پیگیری می‌کنیم

پزشکیان انتخاب شد؛ مسیر پیش‌‌رو و چالش‌های رئیس جمهور منتخب چیست؟