درهای معبد «اروان» در بانکوک به روی عبادت کنندگان و گردشگران گشوده شد. این معبد صبح روز دوشنبه صحنۀ یک بمبگذاری بود که در نتیجۀ آن ۲۲ نفر کشته و ۱۲۳
درهای معبد «اروان» در بانکوک به روی عبادت کنندگان و گردشگران گشوده شد. این معبد صبح روز دوشنبه صحنۀ یک بمبگذاری بود که در نتیجۀ آن ۲۲ نفر کشته و ۱۲۳ نفر دیگر نیز مجروح شدند. یازده نفر از کشته شدگان گردشگران خارجی هستند. همزمان با بازگشایی این معبد، مردم شهر بانکوک با قرار دادن گل در این معبد به قربانیان این حادثه ادای احترام کردند.
کریس هریس که اهل بریتانیاست، می گوید: «دو بمب در فاصلۀ دو روز آدم را می ترساند، تصمیم گرفته ایم به منطقۀ چیانگ می برویم که آرامتر به نظر می رسد.»
پراووت تاوورنسیری، رئیس پلیس تایلند نیز می گوید: « پلیس نه تنها در بانکوک بلکه در همه جای کشور وظیفۀ محافظت از مکان های توریستی را بعهده گرفته است. ایستگاههای قطار، میادین و سالن های تئاتر، همۀ مکان های عمومی تحت مراقبت پلیس قرار دارد.»
پلیس همچنین در تعقیب مرد جوانی است که احتمال می رود عامل این بمبگذاری باشد. در تصاویر ویدئویی، این فرد در حالیکه کوله پشتی خود را در محل انفجار بمب در این معبد به روی یک نیمکت جا می گذارد، دیده می شود.
روز دوشنبه و ساعاتی پس از انفجار نخست، بمب دیگری نیز در نزدیکی یک ایستگاه مترو منفجر شد که تلفاتی به دنبال نداشته است. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این انفجارها را بعهده نگرفته اما دولت نظامی تایلند گروههای مخالف را عامل این اقدامات می داند. سرخ جامگان مهمترین گروه مخالف دولت و از حامیان تاکسین شیناواترا، نخست وزیر سرنگون شدۀ تایلند هستند اما به نظر کارشناسان تایلندی، بعید به نظر می رسد که این گروه یک معبد را هدف حملات خود قرار دهد.
از زمان کودتای نظامی سال گذشته در تایلند، این کشور بار دیگر دستخوش ناآرامی شده است. این کودتای نظامی بحران سیاسی در این کشور را که از یک دهۀ پیش آغاز شده، شدیدتر کرده است. این ناارامی ها که از سال ۲۰۰۴ آغاز شده، تاکنون بیش از شش هزار و ۵۰۰ کشته برجای گذاشته است.