NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

از پارک دو پرنس تا حجاب کامل؛ دیامز، بزرگ‌ترین زن رپر فرانسه سکوت خود را شکست

کنسرت دیامز در سال ۲۰۱۰ برای همبستگی با زلزله زدگان هائیتی/ آرشیو
کنسرت دیامز در سال ۲۰۱۰ برای همبستگی با زلزله زدگان هائیتی/ آرشیو Copyright THIBAULT CAMUS/AP
Copyright THIBAULT CAMUS/AP
نگارش از نیما قدکپور
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

ملانی گرگوار، مشهور به دیامز، خواننده و ترانه سرای رپ فرانسوی پس از ۷ سال غیبت کامل رسانه‌ای با یک مستند در جشنواره کن و یک مصاحبه سکوت خود را شکست.

آگهی

دیامز، خواننده مشهور رپ فرانسوی-قبرسی پس از ۷ سال سکوتش را شکست و در گفت‌وگو با شبکه «ت اف ۱» از مراحل گرایش خود به اسلام و کناره‌گیری از خوانندگی گفت.

 نام اصلی این خواننده فرانسوی که در اوائل قرن ۲۱ میلادی به محبوبیت چشم گیری در فرانسه رسید، «ملانی گرگوار» است. او می گوید پس از «مسلمان شدن دیگر دیامز نبوده و دوباره شبیه ملانی»‌ شده است. در سال‌های گذشته خبرهای غیررسمی درباره سکونت طولانی او در عربستان سعودی منتشر شده بود. 

دیامز که یکبار در ۱۴ سالگی و پیش از محبوبیت دست به خودکشی زده است می گوید اولین بار پس از خودکشی در نوجوانی بود که «تصمیم گرفت با نوشتن امید دوباره ای به زندگی اش بدهد.» 

نوشته هایی که چند سال بعد او را به یکی از محبوبترین خواننده های رپ فرانسه بدل کرد. او در سال ۲۰۰۴ با ترانه سراسر ناسزای «مارین» علیه جبهه ملی فرانسه، چهره یک هنرمند به شدت سیاسی و متعهد را از خود نشان داد. دیامز احتمالا تنها رپر زن فرانسوی است که توانست کنسرتی با سالن پر از تماشاگر در پارک دو پرنس پاریس برگزار کند. 

 با این حال این خواننده در مصاحبه با شبکه «ت اف ۱» گفت که در «اوج محبوبیت و ثروت بواسطه خوانندگی، بار دیگر دچار افسردگی شدید شد و قصد خودکشی داشت» تا جایی که در یک کلینیک تخصصی تحت درمان قرار گرفت. 

دیامز که از چهار سالگی تنها با مادرش بزرگ شده می‌گوید تنها سلاحی که این بار او را از «لغزش ها نجات داد، چیزی جز اسلام نبود.» 

او می گوید بواسطه دوستی بنام «ویتا»، خواننده پاپ، گام به گام با اسلام و در سفری که بااین دوست به جزیره موریس داشت، با قرآن آشنا شد. دیامز یکی از آلبوم های معروف خود را بنام این دوست در سال ۲۰۰۸ «دیامز و ویتا» نامگذاری کرد. 

او می گوید پس از آشنایی با اسلام متوجه شد که تمام دوران محبوبیتش بدلیل ترانه سرایی تنها یک «افتخار پوچ در دوران مستی» بوده است. 

او در انتقاد به شایعاتی که «گرویدن او به اسلام را مرتبط با عشق به یک مرد مسلمان» خلاصه می کند و موج اسلام ستیزی که در فرانسه امروز جاری است،  گفت: « من یک زنم، زمانی که به اسلام گرویدم یک زن مجرد بودم و تنها می خواهم به تمام فرانسوی ها بگویم زمانی که درباره یک زن مسلمان حرف می زنید تنها او را به حجاب خلاصه نکنید. مسلمانی من تنها حجاب نیست.» 

دیامز سالها پس از گرویدن به اسلام ازدواج کرد و می گوید امروز «مادری خوشحال است.» این زن ۴۱ ساله معتقد است که با این خانواده «بدرستی معنای یک رویا» را تجربه می کند. 

 ملانی گرگوار، در سال ۲۰۱۵ با همسر و پدرفرزندانش، فوزی تارخانی، آشنا شد و ازدواج کرد. تارخانی نیز خود یک خواننده و ترانه سرای رپ و نویسنده است. 

بتازگی یک فیلم مستند با نام «سلام» از زندگی پرحاشیه این زن قبرسی-فرانسوی بروی پرده سینماها رفته است. فیلمی که در فستیوال کن امسال نیز به نمایش درآمد. دیامز بین سال های ۲۰۰۳ و ۲۰۱۰ بسیاری از جوایز مهم موسیقی پاپ و رپ در فرانسه را از آن خود کرده بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سالگرد جدایی دین از دولت در فرانسه؛ چرا لائیسیته فرانسوی حریف اسلام نمی‌شود؟

اریک زمور مفسر اسلام‌ستیز نامزد انتخابات ریاست جمهوری فرانسه می‌شود

تور میلیارد دلاری تیلور سوئیفت به قاره اروپا رسید