NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

دولت نظامی میانمار و جلوگیری از حق دسترسی به خدمات پزشکی؛ پسر آنگ سان سوچی از بیماری مادرش خبر داد

عکس تزئینی است
عکس تزئینی است Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

پسر آنگ سان سوچی، رهبر غیرنظامی میانمار که پس از کودتا در این کشور از قدرت برکنار و زندانی شد، گفت که مادرش در حالی که به دلیل بیماری‌اش نیاز به مراقبت پزشکی دارد اما از حق دسترسی به خدمات درمانی محروم است.

آگهی

کیم آریس گفت که دولت نظامی حاکم بر میانمار با درخواست مقام‌های زندان مبنی بر ضرورت «درمان فوری» خانم سوچی مخالفت کرده‌اند.

شبکه جهانی «بی‌بی‌سی» در گزارشی به نقل از منابع خود نوشت که خانم سوچی ۷۸ ساله به دلیل «دندان‌درد شدید» امکان غذا خوردن ندارد.

با این حال، یک سخنگوی دولت نظامی حاکم بر میانمار گفت که خانم سوچی در سلامت کامل است و توسط پزشکان نظامی و غیرنظامی معاینه می‌شود.

خانم سوچی که در پی کودتای نظامی در میانمار در فوریه سال ۲۰۲۱ بازداشت و تا ماه ژوئیه در زندان به سر برد، به یک ساختمان دولتی نامشخص منتقل شده است.

پسر خانم سوچی که در بریتانیا زندگی می‌کند، گفت که مادرش به دلیل وضعیت نامناسب جسمی، با «سرگیجه شدید» روبه‌رو است و استفراغ می‌کند.

به گفته برخی از نزدیکان خانم سوچی، این برنده جایزه صلح نوبل به بیماری مزمن لثه دچار است و از فشار خون پایین رنج می‌برد.

دولت وحدت ملی میانمار از کشورهای جهان خواست دولت نظامی میانمار را تحت فشار قرار دهند تا مانع حق دسترسی به خدمات پزشکی و درمانی زندانیان سیاسی مانند خانم سوچی نشود.

بسیاری از رهبران جهان خواستار آزادی بی‌شرط خانم سوچی و دیگر زندانیانی شده‌اند که در جریان سرکوب اعتراضات پس از کودتا در زندان به سر می‌برند.

کشورهای غربی از زمان کودتای میانمار در مجموعه تحریم‌هایی را علیه حکومت نظامی حاکم بر این کشور اعمال کرده‌اند.

رهبران نظامی حاکم بر میانمار توسط گروه‌های حقوق بشر به جنایات جنگی متهم شده‌اند.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

دولت نظامی حاکم بر میانمار مدتی پیش پس از آنکه ۵ اتهام از ۱۹ اتهام خانم سوچی را وارد ندانست، شش سال از ۳۳ سال زندان او را عفو کرد.

با ادامه بحران سیاسی در میانمار، سران کشورهای عضو «آسه‌آن» در نشست خود در اندونزی خشونت‌های دولت نظامی میانمار را محکوم کردند.

از زمان کودتا در میانمار، این دومین سال متوالی است که این کشور به جلسات اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا، «آسه‌آن» دعوت نشده‌است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

نبرد با جانتا؛ تلاش شورشیان میانمار برای کنترل بر مرز مشترک این کشور و هند

دومین سالگرد کودتای نظامی؛ میانمار همچنان چشم‌انتظار برگزاری انتخابات است

نامه فائزه هاشمی از زندان در آستانه سالگرد خیزش ۱۴۰۱؛ «دردنامه» زندانی یا «ذکر مصیبت» زندانبان؟