سفیر ایالات متحده آمریکا در پکن گفت که چین احتمالا تا سال ۲۰۲۳ به اعمال قرنطینههای گسترده ادامه خواهد داد. وی هشدار داد که سیاست «کووید صفر» به تجارت آسیب میزند.
سفیر ایالات متحده آمریکا در پکن گفت که چین احتمالا تا سال ۲۰۲۳ به اعمال قرنطینههای گسترده ادامه خواهد داد. وی هشدار داد که سیاست «کووید صفر» به تجارت آسیب میزند.
وی به موسسه بروکینگز گفت: «فکر میکنم ما باید برای مدت طولانی با این وضعیت زندگی کنیم. فرض من این است که احتمالا تا آغاز سال ۲۰۲۳ شاهد سیاست کووید-صفر باشیم.»
برنز که بهصورت ویدئویی از پکن با اندیشکده واشنگتن صحبت میکرد گفت که «قرنطینههای پی در پی، زنجیرههای تامین را مختل میکند.»
وی تصریح کرد: «این بازار برای کشورها بسیار مهم است بنابراین نمیتوانند آن را ترک کنند بنابراین ما شاهد خروج شرکتها نیستیم.»
وی با این حال به گفتوگوهای خود با شرکتهای آمریکایی اشاره کرد و افزود: «فکر میکنم تا زمانی که آنها پایان این ماجرا را نبینند تردید زیادی برای سرمایهگذاری در تعهدات آینده وجود خواهد داشت.»
اتاق بازرگانی آمریکا در شانگهای در یک نظرسنجی که اخیرا انجام گرفته است گفت که یک چهارم شرکتهای آمریکایی در حال کاهش برنامههای سرمایهگذاری خود هستند و تقریبا پیشبینیهای درآمدی خود را پس از قرنطینه در این مرکز تجاری کاهش میدهند.
بیماری کووید-۱۹ برای نخستین بار در روزهای پایان سال ۲۰۱۹ در ووهان چین شناسایی شد. پکن از آن زمان متعهد شده است که این بیماری همهگیر را شکست است. این کشور تنها اقتصاد بزرگ در جهان است که تلاش میکند با تک تک موارد ابتلا مبارزه کند به طوری که آزمایشهای انبوه را در دستور کار قرار میدهد و به یکباره میلیونها نفر را مجبور میکند در یک زمان در خانه بمانند.
برنز گفت که اعمال قرنطینههای مختلف مانع دیپلماسی با چین شده است.
او تصریح کرد: «متقاعد کردن هر یک از همکارانم در واشنگتن برای آمدن به اینجا دشوار است چرا که قبل از برگزاری هر جلسهای باید ۱۴ روز قرنطینه شوند.»