NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

بریتانیا درباره احتمال وجود «سوگیری سیستماتیک» در تجهیزات پزشکی تحقیق می‌کند

canva.com
canva.com Copyright  Photo
Copyright  Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

وزیر بهداشت بریتانیا بطور مثال به تحقیقاتی اشاره کرد که نشان می‌دهد دستگاههای کوچک «اکسیمتر» که سطح اکسیژن را کنترل می‌کنند و در طول همه‌گیری کرونا بسیار مورد استفاده قرار گرفتند، برای افراد با پوست تیره‌‌تر از دقت کمتری برخوردارند.

آگهی

ساجد جاوید، وزیر بهداشت بریتانیا روز یکشنبه اعلام کرد که بررسی مستقلی درباره احتمال وجود یک «سوگیری سیستماتیک» در فناوری‌های پزشکی که گفته می‌شود همه‌گیری ویروس کرونا پرده از آن برداشته را آغاز کرده است.

او افزود که همزمان با همتایان خود در ایالات متحده و دیگر کشورها در حال همفکری است تا بتوانند آنچه را که در پشت این فناوری‌های ارزشمند وجود دارد، به‌درستی ارزیابی و بررسی کنند.

آقای جاوید بطور مثال به تحقیقاتی اشاره کرد که نشان می‌دهد دستگاههای کوچک «اکسیمتر» که سطح اکسیژن را کنترل می‌کنند و در طول همه‌گیری کرونا بسیار مورد استفاده قرار گرفتند، برای افراد با پوست تیره‌‌تر از دقت کمتری برخوردارند.

او تاکید کرد: «یکی از اصول بنیادین سرویس سلامت ملی بریتانیا "برابری" است و این احتمال که یک سوگیری، حتی غیرعمدی، می‌تواند منجر به پیامدهای سلامت ضعیف‌تر شود، غیرقابل قبول است.»

او افزود: «ما باید هرچه سریع‌تر دربارۀ وجود چنین تعصبی در دستگاه‌ها و تأثیر آن بر بخش سلامت جامعه بیشتر بدانیم و به همین دلیل من دستور یک بررسی مستقل را داده‌ام تا مشخص شود آیا چنین تعصب سیستماتیکی در دستگاه‌های فعلی وجود دارد یا خیر و اگر چنین است، چگونه می‌توانیم آن را برطرف کنیم.»

ساجد جاوید، پسر یک مهاجر پاکستانی و اولین فرد از یک اقلیت قومی است که در مقام وزیر بهداشت بریتانیا ایفای نقش می‌کند. او تاکید کرد که احتمال سوگیری در تمام دستگاه‌های پزشکی، حتی سوگیری‌های غیرنژادی از جمله در موضوع جنسیت را ارزیابی خواهد کرد.

این تحقیقات در حالی آغاز می‌شود که بر اساس گزارش‌ها در جریان اوج همه‌گیری ویروس کرونا در زمستان گذشته، بیماران عضو گروه‌های قومی آفریقایی، آسیایی و سایر اقلیت‌ها حدود ۲۸ درصد از کل بستری‌های بخش مراقبت‌های ویژه را در انگلستان تشکیل می‌دادند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

بازگشت محدودیت‌های اجتماعی به کشورهای اروپایی در پی موج جدید شیوع کرونا

قرص ضد کرونای فایزر تا ۹۰ درصد خطر مرگ و بستری شدن را کاهش می‌دهد

در بریتانیا میانگین سنی زنانی که درمان‌های باروری را شروع می‌کنند به بیش از ۳۵ سال رسید