NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

در پی حمله مسلحانه به یک زندان در نیجریه ۵۷۵ نفر فرار کردند

فرار زندانیان از زندانی در نیجریه/آرشیو آوریل ۲۰۲۱
فرار زندانیان از زندانی در نیجریه/آرشیو آوریل ۲۰۲۱ Copyright David Dosunmu/Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved
Copyright David Dosunmu/Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

مردان مسلح ناشناس ساعت ۹ و نیم شب جمعه ۲۲ اکتبر به زندان نیمه‌امنیتی ایالت اویو حمله کردند. مهاجمان کاملا مسلح بودند و پس از درگیری شدید با نگهبانان موفق شدند به داخل ساختمان راه یافته و دیوار زندان را با دینامیت منفجر کنند.

آگهی

در جریان حمله یک گروه مسلح به زندانی در ایالت اویو در شمال غرب نیجریه ۵۷۵ نفر از زندان گریخته‌اند.

به گفته سخنگوی سازمان زندان‌های نیجریه «مردان مسلح ناشناس ساعت ۹ و نیم شب جمعه ۲۲ اکتبر به زندان نیمه‌امنیتی ایالت اویو حمله کردند. مهاجمان کاملا مسلح بودند و پس از درگیری شدید با نگهبانان موفق شدند به داخل ساختمان راه یافته و دیوار زندان را با دینامیت منفجر کنند.»

این مقام مسئول گفته است در زمان حمله تمام ۸۳۷ نفری که در این مرکز در بازداشت موقت به سر می‌بردند، موفق به فرار شدند. با این حال نیروهای امنیتی نیجریه یک روز بعد توانستند ۲۶۷ فراری را بازداشت کنند.

به ساختمان ندامتگاه‌ زندان اویو، محل حبس محکومان هیچ خسارتی وارد نشده و کسی از آن فرار نکرده است. مقام‌های نیجریه هنوز درباره شمار کشته‌ها یا زخمی‌های احتمالی این حمله خبری منتشر نکرده‌اند.

نیجریه، پرجمعیت‌ترین کشور آفریقا سال‌ها است که با چالش‌های امنیتی دست و پنچه نرم می‌کند و به یکی از پایگاه‌های اصلی جرم و جنایت در این قاره تبدیل شده است. در ماه سپتامبر تبهکاران با حمله به زندانی در ایالت کوگی در مرکز نیجریه ۲۴۰ زندانی را فراری دادند. پیش از آن هم در ماه آوریل هزار و ۸۰۰ زندانی در جنوب این کشور در جریان عملیاتی مشابه فرار کردند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

خانواده‌های ۱۲۱ دانش‌آموز ربوده شده در نیجریه مراسم دعا برگزار کردند

دزدان دریایی نیجریه ۶ ملوان اوکراینی را آزاد کردند

نامه فائزه هاشمی از زندان در آستانه سالگرد خیزش ۱۴۰۱؛ «دردنامه» زندانی یا «ذکر مصیبت» زندانبان؟