کریس دیکمن، یکی از نویسندگان این گزارش اعلام کرد که آن گروه از حیوانات که از این آتش سوزی مهیب و چندماهه نجات یافتهاند نیز احتمالا بعدا نتوانستهاند از کمبود غذا، نداشتن سرپناه و حمله شکارچیان جان به در برند.
تحقیقات انجام شده از سوی پژوهشگران در شماری از دانشگاههای استرالیا نشان داد که نزدیک به ۳ میلیارد حیوان از گونههای مختلف در جریان آتش سوزیهای سال گذشتۀ استرالیا کشته یا آواره شدهاند.
بر اساس این تحقیقات، در جریان این آتش سوزیها که «یکی از بدترین آتش سوزیهای تاریخ مدرن» توصیف شده است، ۱۴۳ میلیون پستاندار، ۲.۴۶ میلیارد خزنده، ۱۸۰ میلیون پرنده و ۵۱ میلیون قورباغه کشته یا از محل زندگی خود آواره شدهاند.
بر اساس این گزارش که توسط دانشگاه سیدنی، دانشگاه نیو ساوت ولز، دانشگاه نیوکاسل، دانشگاه چارلز استورت و گروه حفاظت از زندگی پرندگان استرالیا انجام شده، بیشترین تلفات حیوانات در ایالتهای شرقیِ نیوساوت ولز و ویکتوریا دیده شده است.
اگرچه در این گزارش شمار دقیق حیوانات کشته شده در این آتش سوزی بزرگ اعلام نشده اما کریس دیکمن، یکی از نویسندگان این گزارش اعلام کرد که آن گروه از حیوانات که از این آتش سوزی مهیب و چندماهه نجات یافتهاند نیز احتمالا بعدا نتوانستهاند از کمبود غذا، نداشتن سرپناه و حمله شکارچیان جان به در برند.
آتش سوزیهای بزرگ استرالیا در اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی آغاز شد و تا اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی ادامه داشت. در این مدت که با ماههای پایانی بهار و آغازین تابستان در نیمکرۀ جنوبی زمین مصادف است، مساحتی بیش از ۱۱۵ هزار کیلومتر مربع از پوشش جنگلی استرالیا در آتش فرو رفت.
این آتش سوزیها هزاران خانه را نیز خراب کرد و دستکم ۳۰ کشته برجای گذاشت.
این گستردهترین و طولانیترین دورۀ آتش سوزی در تاریخ مدرن استرالیا محسوب میشد و دانشمندان، تغییرات آب و هوایی را از دلایل وقوع این فاجعه زیست محیطی میدانستند.
نتایج این تحقیق همچنان در حال تکمیل است و گزارش نهایی آن قرار است در اواخر ماه آینده منتشر شود.
دانشمندان میگویند که گرم شدن زمین باعث طولانیتر شدن تابستانهای استرالیا و در مقابل کوتاهتر شدن زمستانها میشود و شرایط را برای زندگی حیوانات این کشور بسیار خطرناکتر خواهد کرد.
کوتاه بودن زمستانها نیز اتخاذ هرگونه تدبیر برای جلوگیری از وقوع آتش سوزیها در تابستان پیشرو را دشوارتر خواهد کرد.