در اعتراض به شروط کمیسیون اروپا؛ کمک ۹ میلیارد یورویی دولت آلمان به لوفتهانزا معلق شد

The engine of a Lufthansa aircraft is covered with a blanket that shows a face with tongue out at the airport in Frankfurt, Germany
The engine of a Lufthansa aircraft is covered with a blanket that shows a face with tongue out at the airport in Frankfurt, Germany Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

پرداخت کمک مالی ۹ میلیارد یورویی دولت آلمان به شرکت لوفتهانزا پس از مخالفت هیات نظارت بر خطوط هواپیمایی آلمان با شروط کمیسیون اروپا به حالت تعلیق درآمد.

آگهی

پرداخت کمک مالی ۹ میلیارد یورویی دولت آلمان به شرکت لوفتهانزا پس از مخالفت هیات نظارت بر خطوط هواپیمایی آلمان با شروط کمیسیون اروپا به حالت تعلیق درآمد.

این هیات اعلام کرد که نزدیک به ۶۷ درصد پروازهای این شرکت از مبدا یا به مقصد فرودگاه‌های فرانکفورت و مونیخ انجام می‌شده و درخواست کمیسیون اروپا برای واگذاری رهبری این شرکت در این دو فرودگاه به نفع سایر خطوط هوایی اروپا، موجب کاهش قابل توجه درآمد صنعت هوایی آلمان خواهد شد.

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد هیات مدیره شرکت لوفتهانزا نیز زیر بار پذیرش بسته کمک مالی دولت آلمان نرود.

با این حال، پیتر آلتمایر، وزیر اقتصاد آلمان ابراز امیدواری کرد که کمیسیون اروپا بسته کمک مالی دولت این کشور برای کمک به لوفتهانزا را با لحاظ نگرانی‌های موجود تصویب کند.

در مقابل، مایکل اولیری، مدیر اجرایی شرکت رایان ایر، تاکید کرد که بسته مدنظر دولت و شرکت لوفتهانزا در صورت تصویب و اجرا در عمل رقابت در بازار آلمان را تا ۵ سال آینده برای سایر شرکت‌های اروپایی ناممکن خواهد کرد و به همین دلیل آلمان باید به قوانین اتحادیه اروپا برای تضمین رقابت، متعهد باشد.

اما اتحادیه خلبانان آلمان با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که تسلیم شدن در برابر خواست رقبا موجب تعدیل گسترده کارکنان آلمانی خواهد شد و استانداردهای هوایی اروپا را نیز تضعیف خواهد کرد چرا خطوط هوایی ارزان قیمت، سال‌ها با بی اعتنایی به حقوق واقعی کارکنان خود، ذخیره مالی خوبی دست و پا کرده‌اند و ریسک خود را به زندگی این کارکنان منتقل کرده‌اند.

مطابق توافق اولیه انجام شده میان لوفتهانزا و دولت آلمان که در روز دوشنبه انجام شده بود، قرار بود دولت با افزایش ۲۰ درصد سهام خود در این شرکت، رقم ۶ میلیارد یورو نقدینگی به این شرکت تزریق کند و همزمان ۳ میلیارد یورو نیز وام در اختیار این شرکت قرار دهد.

دستورالعمل اتحادیه اروپا برای کمک‌های دولت‌ها با هدف کاهش آسیب‌های اقتصادی شیوع کرونا ویروس تاکید دارد که افزایش سهام دولتی در کشورهای عضو باید ظرف شش سال به حالت پیشین خود بازگردد و این افزایش سهام موجب تضعیف رقابت شرکت‌ها در سطح اتحادیه اروپا نشود.

لوفتهانزا در سراسر جهان نزدیک به ۱۴۰ هزار پرسنل دارد که در حال حاضر ۶۰ درصد آنها در دوره بیکاری موقت به سر می‌برند. با زمین‌گیر شدن حدود ۹۰ درصد پروازهای این شرکت به دلیل شیوع ویروس کرونا ارزش جاری آن در بورس آلمان ۴ میلیارد دلار افت کرده است.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

بزرگ‌ترین شرکت هواپیمایی آمریکای لاتین ورشکست شد

بزرگترین شرکت هواپیمایی بلژیک با شدیدترین بحران اقتصادی حیاتش روبرو شد

اعتصاب‌های گسترده در آلمان در پروازها و حرکت قطارها اختلال ایجاد کرد