ماکرون برای ملاقات با پزشکی که روی داروی کرونا کار می‌کند راهی مارسی شد

ماکرون برای ملاقات با پزشکی که روی داروی کرونا کار می‌کند راهی مارسی شد
Copyright GERARD JULIEN / AFP
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

کاخ الیزه اعلام کرد که امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه بعد از ظهر پنجشنبه برای ملاقات با پروفسور دیدیه رائولت، پزشک و دانشمند فرانسوی که روی داروی ویروس جدید کرونا کار می‌کند به مارسی سفر کرد.

آگهی

کاخ الیزه اعلام کرد که امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه بعد از ظهر پنجشنبه برای ملاقات با پروفسور دیدیه رائولت، پزشک و محقق فرانسوی که روی داروی ویروس جدید کرونا کار می‌کند به مارسی سفر کرد.

رئیس دولت فرانسه، در موسسه مدیترانه‌ای بیماری‌های عفونی شهر مارسی جایی که که پروفسور رائولت در آنجا روی دارویی با مشتقات کلروکین برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ کار می‌کند، حاضر شد.

این سفر بدون حضور روزنامه‌نگاران انجام شده است. آقای ماکرون صبح امروز نیز بدون حضور خبرنگاران با گروه‌های بیمارستانی- دانشگاهی بیمارستانی در حومه پاریس که روی آزمایش‌های بالینی برای درمان ویروس کرونا فعالیت می‌کنند دیدار کرد.

این دیدارها بخشی از رایزنی‌های رئیس جمهوری فرانسه پیش از سخنرانی تلویزیونی در روز دوشنبه آینده است که در آن احتمالا اعلام خواهد شد قرنطینه این کشور تمدید می‌شود.

AP

پروفسور رائولت پیش از این با انتشار دو تحقیق درباره هیدروکسی کلروکین (مشتقی از کلروکین که برای درمان مالاریا استفاده می‌شود) اعلام کرده بود که این دارو در ترکیب با آزیترومایسین و دو ماده دیگر می‌تواند بیماری کووید ۱۹ را درمان کند. اما برخی از محققان این نتیجه‌گیری را تنها بر اساس این مطالعات به‌دلیل شیوه تهیه آن غیرممکن توصیف می‌کنند.

برخی از شخصیت‌های سیاسی از جمله برونو روتایو، رهبر گروه پارلمانی جمهوری خواهان در سنای فرانسه از رائولت حمایت می‌کنند. آقای روتایو در توئیتی پس از اعلام خبر ملاقات ماکرون با این محقق فرانسوی اظهار امیدواری کرد که درمان وی برای بیماران مبتلا به کرونا بر اساس داروی کلروکین به سرعت به رسمیت شناخته شود.

مؤثر بودن داروی مالاریا در درمان کرونا ابتدا در چین تأیید شد و پزشکان چینی گفتند که این دارو بر چند بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در ووهان تأثیر مثبت داشته است.

منتقدان این دانشمند فرانسوی می‌گویند کلروکین هنوز به حد کافی بر روی افراد آزمایش نشده و فاقد پروتکل‌های علمی است. به گفته آنها این دارو ممکن است در دراز مدت عوارض جانبی خطرناکی داشته باشد و بالا و پایین بودن میزان مصرف آن می‌تواند مانند ماده سمی در بدن عمل کند.

با این حال پروفسور رائولت با اصرار بر پیشنهاد خود درخواست کرد تا سرمایه‌گذار و پروتکل‌ برای این آزمایش این دارو در اختیار او قرار بگیرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

رئیس جمهوری ماداگاسکار: دمنوش دُرمنه، کرونا را درمان می‌کند

آمار جانباختگان ویروس کرونا در جهان به ۱۰۰ هزار نفر رسید

استعفای مدیر فرانسوی به دلیل تهدید به مرگ پس از تذکر حجاب؛ دولت از دانش‌آموز محجبه شکایت می‌کند