برخی پایگاههای خبری ایران در وبسایتهای خود ویدئویی منتشر کرده و مدعی هستند که این ویدئو مربوط به لحظه حمله حوثیهای یمن به آرامکو است اما این ویدئو توسط هیچ خبرگزاری رسمی جهان منتشر نشده است.
حدود یک هفته از حمله به تاسیسات نفتی آرامکو در عربستان سعودی میگذرد. برخی پایگاههای خبری ایران در وبسایتهای خود ویدئویی منتشر کرده و مدعی هستند که این ویدئو مربوط به لحظه حمله حوثیهای یمن به آرامکو است اما این ویدئو توسط هیچ خبرگزاری رسمی جهان منتشر نشده است.
بر اساس اطلاعاتی که یورونیوز جمع آوری کرد این تصاویر، ویدئوی انفجاری در مکزیک است و ربطی به حملات اخیر به تاسیسات نفتی عربستان ندارد.
ظاهرا گاهی سرعت بازنشر موجب میشود که خبرنگاران و وب سایتهای خبری آنگونه که باید نتوانند درستی برخی از اخبار، تصاویر و ویدئوها را بررسی کنند.
روی ویدئوی منتشر شده توسط برخی از رسانهها و وب سایتهای ایرانی لوگویی دیده میشود که به همان نام و لوگو (Xidomega) در یوتیوپ صفحه دارد. بر اساس اطلاعاتی که یورونیوز با بررسی این لوگو بدست آورد این ویدئو نخستین بار سال ۲۰۱۲ میلادی در یوتیوپ منتشر شده بود.
تصاویر انفجارهای پیدرپی که در این ویدئو دیده میشود در واقع مربوط به حادثهای است که ۱۹ سپتامبر ۲۰۱۲ میلادی در نیروگاه گازی مکزیک رخ داد. انفجار و آتشسوزی هفت سال پیش در نیروگاه دولتی «پمکس» ۲۶ کشته برجای گذاشت.
پایگاه خبری انتخاب یکی از رسانههایی است که این ویدئو را در سایت و توییترش منتشر کرد. این ویدئو بعدا از حساب توییتری این پایگاه خبری برداشته شد. برخی رسانههای دیگر از جمله سایت روزنامه دنیای اقتصاد نیز این ویدئو را بازنشر کردهاند.