NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

افزایش دوباره متقاضیان دریافت پناهندگی سیاسی از اروپا

افزایش دوباره متقاضیان دریافت پناهندگی سیاسی از اروپا
Copyright عکس از رویترز
Copyright عکس از رویترز
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

این گزارش پیش‌بینی کرده که اسپانیا در سال جاری میلادی همانند ایتالیا در سال ۲۰۱۵ میلادی با شوک ورود پناهجو مواجه شود. رخدادی که ایتالیا را وادار کرد تا از سال گذشته میلادی کنترل‌های مرزی خود را برای مقابله جدی با ورود پناهجویان غیرقانونی افزایش دهد.

آگهی

تعداد متقاضیان دریافت پناهندگی سیاسی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا بار دیگر روند صعودی به خود گرفته ولی پیش‌بینی می‌شود این روند به شوکی دیگر در سطح سال ۲۰۱۵ میلادی منجر نشود.

اداره حمایت از پناهندگی اروپا با انتشار گزارشی اعلام کرد که طی پنج ماه نخست سال جاری میلادی در مجموع ۲۹۰ هزار درخواست پناهندگی سیاسی به کشورهای عضو پیمان تجارت آزاد اروپا شامل ۲۸ کشور عضو اتحادیه به اضافه سوئیس، ایسلند، نروژ و لیختن‌اشتاین ارسال شده که این تعداد ۱۱ درصد بیش از تقاضاهای ارسالی در مدت مشابه سال ۲۰۱۸ میلادی است.

این گزارش نشان می‌دهد که دلیل اصلی رشد تعداد درخواست‌های پناهندگی سیاسی، وقوع بحران سیاسی و اقتصادی در ونزوئلا و برخی دیگر از کشورهای آمریکای لاتین بوده است.

در فاصله ماه‌های ژانویه تا مه بیش از ۱۸ هزار و ۴۰۰ شهروند ونزوئلایی درخواست پناهندگی سیاسی خود را به کشورهای اروپایی ارسال کرده‌اند که این میزان دو برابر تعداد ونزوئلایی‌هایی است که طی مدت مشابه سال گذشته قصد پناهندگی سیاسی به اروپا داشتند.

بدین ترتیب پس از سوری‌های گریزان از جنگ داخلی کشورشان، ونزوئلایی‌ها رتبه دوم بیشترین ارائه درخواست پناهندگی به کشورهای اروپایی را از آن خود کرده‌اند.

البته مجموع شمار ونزوئلایی‌هایی که تحت تاثیر شدت‌گیری بحران سیاسی و اقتصادی این کشور ناگزیر به ترک آن شده‌اند حداقل ۳ میلیون نفر برآورد شده که اکثر آنها در کشورهای همسایه ساکن شده‌اند.

بیشتر بخوانید:کدام کشورها بیشترین پناهندگان سال ۲۰۱۸ را پذیرفتند؟

اداره حمایت از پناهندگی اروپا تاکید دارد که افزایش ورود مهاجر از کلمبیا به اروپا و نیز رشد متقاضیان پناهندگی از کشورهای السالوادور، هندوراس، نیکاراگوئه، و پرو نیز طی پنج ماه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی رخ داده است.

مشابهت زبان و فرهنگ کشورهای آمریکای لاتین به اسپانیا موجب شده تا درخواست‌های پناهندگی دریافتی این کشور تنها در سال ۲۰۱۸ میلادی و به ویژه تحت تاثیر علاقمندی ونزوئلایی‌ها نزدیک به ۵۰ درصد افزایش یابد.

این گزارش پیش‌بینی کرده که اسپانیا در سال جاری میلادی همانند ایتالیا در سال ۲۰۱۵ میلادی با شوک ورود پناهجو مواجه شود. رخدادی که ایتالیا را وادار کرد تا از سال گذشته میلادی کنترل‌های مرزی خود را برای مقابله جدی با ورود پناهجویان غیرقانونی افزایش دهد.

گزارش اداره حمایت از پناهندگی اروپا نشان می‌دهد که طی سال گذشته میلادی با وجود افت ۱۷ درصدی باز هم آلمان با فاصله قابل توجه نسبت به سایر کشورهای اروپایی ۱۸۵ هزار درخواست پناهندگی دریافت کرده است. 

همچنین فرانسه در سال گذشته میلادی با رشد ۲۱ درصدی شاهد دریافت ۱۲۰ هزار تقاضای پناهندگی بوده که از این نظر پس از آلمان در جایگاه دوم قرار داشته است.

البته اداره حمایت از پناهندگی اروپا اشاره دارد که کشورهای اروپایی در سال ۲۰۱۸ میلادی با درخواست شمار کمی از متقاضیان پناهندگی موافقت کرده‌اند و اکثر آنها یا به کشورشان بازگردانده شده‌اند یا ناگزیر به ارائه درخواست دوم شده‌اند.

در این گزارش، اداره حمایت از پناهندگی اروپا پیش‌بینی کرده که موج تازه مهاجرت و پناهندگی به اروپا که در پی تشدید بحران اقتصادی و سیاسی در کشورهای آمریکای لاتین رخ داده موجب تکرار رکورد سال ۲۰۱۵ میلادی نخواهد شد.

در سال ۲۰۱۵ میلادی و تحت تاثیر گسترش ابعاد جنگ داخلی در سوریه کشورهای اروپایی با هجوم ۱.۴ میلیون پناهجو مواجه شد که بزرگ‌ترین بحران مهاجرتی بود که اروپا پس از جنگ دوم جهانی تجربه کرده بود.

آگهی

بیشتر بخوانید:تشدید بحران انسانی در جهان؛ هر دقیقه ۲۵ نفر مجبور به فرار از خانه‌هایشان شده‌اند

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

پیگیری سرگذشت پناهندگان سوری و عراقی در اروپا

گام‌های ترکیه به سوی آغوش روسیه؛ هاکان فیدان: اگر عضو اتحادیه اروپا بودیم به بریکس علاقمند نمی‌شدیم

برآورد زمان رویارویی نظامی اروپا با روسیه؛ اولین کمیسر دفاع اتحادیه: اروپا آماده شود