نماینده روسیه در نشست روز شنبه شورای امنیت، آمریکا را متهم کرد که علیه رئیس جمهوری فعلی ونزوئلا کودتاه به راه انداخته است.
روسیه و چین روز شنبه و در جریان جلسه اضطراری شورای امنیت سازمان ملل متحد، مانع از صدور بیانیه درباره بحران سیاسی این کشور شدند.
ایالات متحده خواستار به رسمیت شناخته شدن مجلس ملی ونزوئلا بهعنوان تنها نهاد دموکراتیک این کشور شده بود.
مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در نشست روز شنبه شورای امنیت از جامعه بین الملل خواست تا ارتباط مالی خود با دولت نیکولاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا را قطع کنند.
آقای پمپئو، در این نشست نیکولاس مادورو را مسبب اصلی بروز ناآرامی و بحران انسانی در کشور ونزوئلا خواند و خواستار حمایت کشورها از خوان گوآیدو، رئیس جمهوری خودخوانده این کشور شد.
مایک پمپئو در حاشیه نشست شورای امنیت به خبرنگاران حاضر گفت:«امیدوارم تک تک کشورها در به رسمیت شناختن خوان گوآیدو، رئیس جمهور موقت به ما بپیوندند.»
چهار کشور مطرح و قدرتمند اروپا؛ اسپانیا، فرانسه، آلمان، بریتانیا و اسپانیا به نیکولاس مادورو، اولتیماتوم هشت روزه دادهاند تا در ونزوئلا انتخابات جدید برگزار کند یا همچون آمریکا منتظر به رسمیت شناخته شدن خوان گوآیدو، رهبر مخالفان به عنوان رئیس جمهور جدید باشد.
نماینده روسیه در نشست روز شنبه شورای امنیت، آمریکا را متهم کرد که علیه رئیس جمهوری فعلی ونزوئلا کودتاه به راه انداخته است.
ونزوئلا تحت رهبری آقای مادورو شاهد کمبود مایحتاج اولیه زندگی، مهاجرت ۳ میلیون نفر از شهروندان و همزمان تظاهرات روزانه و توروم ۱۰ میلیون درصدی در سال جدید میلادی بوده است.
آنچه شرایط بد اقتصادی و سیاسی در این کشور را بحرانی تر کرد انتخابات ماه مه سال گذشته (۲۰۱۸ میلادی) بود، انتخاباتی که مخالفان دولت آقای مادورو را به تخلف در آن و خرید آراء متهم کردند.
تنش و بحران سیاسی و داخلی در ونزوئلا زمانی به اوج خود و عرصه بین الملل کشید که خوان گوآیدو، رهبر پارلمان و مخالفان، دولت مادورو را «غاصب» و ژانویه سال جاری در بزرگترین راهپیمایی حامیانش خود را رئیسجمهور موقت خواند.