نهادهای اسلامی آلمان خواستار حمایت بیشتر دولت از مساجد در برابر حملات راستهای افراطی و کردها شدند

نمایندگان مسلمانان آلمان خواستار حمایت بیشتر دولت و جامعه در برابر موج فزاینده حملات به مساجد از سوی گروههای راست افراطی و کردها شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، ایمن مزیک، مدیر شورای مرکزی مسلمانان آلمان روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری در برلین از مقامهای آلمانی طلب کمک کرد. این درخواست در حالی مطرح میشود که تنها از ابتدای سال جاری میلادی، ۲۷ مورد حمله و تخریب مساجد آلمان گزارش شده است. این رقم در سال ۲۰۱۷، به صد مورد محدود میشد.
این حملات تاکنون هیچ زخمی یا قربانیای برجای نگذاشته است، با این حال مقامهای قضایی آلمان پروندههای متعددی را علیه مهاجمان و با اتهام شروع و تلاش به قتل گشوده اند.
مقامهای دولت فدرال میگویند که متهم اصلی این حملات اعضای گروههای راستگرای افراطی و همچنین افرادی از جامعه کردهای مقیم این کشور هستند؛ سازمانهای کرد از زمان آغاز عملیات نظامی موسوم به «شاخه زیتون»، بارها با ترکتباران آلمان درگیر شده و به مکانهای فرهنگی و مذهبی آنها حمله کرده اند. اکثریت جامعه مسلمان آلمان را ترکتباران تشکیل میدهند. ایمن مزیک میگوید که مساجد، سمبل فرهنگی و ساختمان مختص ترکها نیست و به تمام مسلمانان آلمان تعلق دارد.
زکریا آلتوگ، یکی از رهبران انجمن دیتیب (Ditib)، یکی از بزرگترین سازمانهای مسلمانان ترکتبار آلمان بدون نام بردن از پکاکا و یگانهای مدافع خلق کرد (یپگ) میگوید: «بعد از حمله نئونازیها با کله خوک و رسم صلیب شکسته بر دیوارهای مساجد، حالا این مکانهای مقدس با حملات گروههای تروریست خارجی مواجه شده اند.» برخی از گروههای کرد، مسئولیت حمله به مساجد تحت کنترل این انجمن حامی ترکیه را بر عهده گرفته اند.
مقامهای امنیتی آلمان پیشاپیش نگرانی خود را نسبت به افزایش تنشها میان این دو جامعه پرشمار مهاجران در آلمان ابراز کرده اند.