NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

سفر معاون سیاسی سازمان ملل به کرۀشمالی

سفر معاون سیاسی سازمان ملل به کرۀشمالی
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
آگهی

جفری فلتمن، معاون سیاسی دبیرکل سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه و در چهارچوب سفری چهار روزه رهسپار کرۀشمالی و سپس کشور چین خواهد شد. 

او بالاترین مقام سیاسی است که طی حدود هفت سال گذشته به کرۀشمالی سفر می‌کند. سفر او در زمانی انجام می‌شود که تنش‌ها میان کرۀشمالی و جامعۀ جهانی به دلیل برنامه‌های هسته‌ای و تسلیحاتی این کشور به‌شدت افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: فرمان کیم جونگ اون: به نام حزب و سرزمین مادری شلیک کنید

قرار است آقای فلتمن که از مقامات ارشد پیشین وزارت خارجۀ آمریکا نیز محسوب می‌شود، با مقامات پیونگ یانگ دربارۀ منافع مشترک و همچنین نگرانی‌های سازمان ملل متحد گفتگو کند.

او در این مدت با ری یونگ هو وزیر خارجۀ کرۀشمالی، پاک میونگ گوک معاون او همچنین با تیم نمایندگان سازمان ملل مستقر در کرۀشمالی دیدار خواهد کرد.

این سفر در پاسخ به دعوتی است که از سوی مقامات پیونگ یانگ برای گفتگوی سیاسی با سازمان ملل متحد به عمل آمده است.

آقای فلتمن در زمانی به این ماموریت می‌رود که تکرار آزمایش‌های موشکی کرۀشمالی بیش از هر زمانی امنیت جهانی را تهدید می‌کند و همچنین پیونگ یانگ به دانش ساخت موشکهای قاره پیمایی دست یافته است که می‌توانند پایتخت آمریکا را هدف قرار دهند.

یکی از مقامات وزارت خارجه آمریکا در واکنش به خبر سفر او اعلام کرد که واشنگتن از برنامۀ این سفر آگاه بوده است. او افزود: «ایالات متحده آمریکا همکاری با دیگر کشورها از جمله اعضای شورای امنیت سازمان ملل را ادامه خواهد داد تا با افزایش فشارهای دیپلماتیک و اقتصادی بر کرۀشمالی، این رژیم را متقاعد کند که برنامۀ توسعۀ سلاح‌های هسته‌ای و موشکی خود را رها کند.»

او تاکید کرد که اگرچه ایالات متحده آمریکا به دنبال یافتن راهی دیپلماتیک و صلح‌آمیز برای حل این بحران است اما واقعیت این است که «این رژیم نشان داده است که هیچ تمایلی به مذاکرات معتبر ندارد».

بیشتر بخوانید: تیلرسون: آمریکا با کره شمالی تماس مستقیم داشته است

با وجود تاکید مقامات وزارت خارجه آمریکا بر یافتن راهی دیپلماتیک، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری این کشور اعلام کرده است که هرگز کرۀشمالی را به عنوان کشوری دارای سلاح هسته‌ای نخواهد پذیرفت و بر این اساس هشدار داده است که برای مقابله با پیونگ یانگ، همۀ گزینه‌ها از جمله گزینۀ نظامی روی میز است.

بیشتر بخوانید: دونالد ترامپ بار دیگر کره‌شمالی را تهدید به حمله نظامی کرد

یک روز پیش از این ایالات متحده آمریکا و کرۀجنوبی بطور مشترک یک رزمایش بزرگ هوایی برگزار کردند؛ اقدامی که از سوی کرۀشمالی به حرکتی تعبیر شد که باعث می‌شود شبه جزیرۀ کره «به سمت جنگ هسته‌ای» سوق پیدا کند.

روسیه و چین خواهان توقف این مانور مشترک شده‌اند.

بیشتر بخوانید: سرگئی لاوروف جنگ لفظی ترامپ و کیم را «دعوای کودکان» خواند

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

کره شمالی اولین تصاویر از تأسیسات ممنوعه غنی‌سازی اورانیوم خود را منتشر کرد

کره شمالی چندین موشک جدید کروز به سمت دریا شلیک کرد

آزمایش موشکی تازه کره شمالی؛ سئول: به همراه آمریکا اوضاع را رصد می‌کنیم