آلمان جنسیت سوم را به رسمیت می‌شناسد

Access to the comments نظرها
نگارش از Euronews
آلمان جنسیت سوم را به رسمیت می‌شناسد

دادگاه قانون اساسی آلمان اعلام کرد که در ماه های آینده جنسیت سوم به گواهی تولد نوزادان اضافه خواهد شد. دادگاه قانون اساسی کارلسروهه به دولت این کشور مهلت داد تا آغاز سال ۲۰۱۸ گزینه هایی به غیر از جنس زن و مرد را بطور مشخص طبقه بندی و به مدارک شناسایی و گواهی تولد اضافه کند.

آلمان اولین کشور اروپایی است که گزینه بیناجنسی یا جنسیت نامشخص را به مدارک شناسایی و تولد نوزادان اضافه می کند. پیش از این آمریکا، استرالیا، نیوزیلند، هند و نپال جنسیت سوم را در مدارک شناسایی و تولد لحاظ کرده اند.

هرچند در آلمان از سال ۲۰۱۳ امکان خالی گذاشتن گزینه جنسیت در هنگام تولد، در صورت تردید درباره جنسیت کودک، وجود دارد اما دادگاه قانون اساسی آلمان می گوید که انتخاب اجباری بین دو جنسیت تبعیض علیه افرادی است که هنگام تولد نه زن هستند و نه مرد.

بیناجنس به افرادی که گفته می شود که با ویژگیهای بیولوژیکی و یا اندام تناسلی هر دو جنس متولد می شوند. در این افراد برخی اندام ها و ویژگی های یک جنس غلبه دارد اما ممکن است بقیه اندام ها و ویژگی های جسمی متعلق به جنس دیگر را نیز داشته باشد.


تقریبا یک نفر از هر دو هزار نفر در جهان با اختلال دستگاه تناسلی یا اختلال کروموزومی بدنیا می آیند که شامل هر دو جنس مرد و زن هستند. این افراد ممکن است که تا سن بلوغ متوجه بیناجنسی بودن خود نشوند.

بیناجنس در زبان فارسی با نام هرمافرودیت (دوجنسی) نیز شناخته می شد اما بدلیل اعتراضات بسیار جامعه بیناجنسی به این اصطلاح استفاده از آن منسوخ شد.


حرف I در جامعه رنگین کمانی (LGBTIQ) نشانه بیناجنسی است و هشتم نوامبر بعنوان روز جهانی همبستگی با بیناجنسی‌ها نام گرفته است.