اعتراض به بریتانیا در پی رد شدن درخواست ویزای هنرمند سوری

اعتراض به بریتانیا در پی رد شدن درخواست ویزای هنرمند سوری
نگارش از Euronews
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

پس از رد شدن درخواست ویزای خواننده و موسیقیدان مشهور سوری برای شرکت در یک جشنواره موسیقی در بریتانیا، چهل و سه هزار امضا برای درخواست اجازه شرکت وی در این فستیوال جمع آوری شد.

آگهی

ابراهیم کیفو، نوازنده عود و خواننده سوری که دو سال پیش در آلمان بعنوان پناهنده پذیرفته شد، قرار بود که بیست و هفتم سپتامبر در جشنواره موسیقی آکسفورد به اجرا بپردازد.

وی همچنین قرار بود که در یک برنامه آموزشی برای کودکان و نوجوانان نیز شرکت کند.

طومار درخواست برای پذیرش ویزای این هنرمند توسط مدیر هنری جشنواره موسیقی آکسفورد در وبسایت change.org قرار گرفت و با حمایت گسترده مردم و هنرمندان روبرو شد. برایان می، گیتاریست گروه راک بریتانیایی «کوئین» و فیلیپ پولمن نویسنده بریتانیایی از جمله دعوت کنندگان به امضا کنندگان این طومار بودند.



پریا میشل، مدیر هنری جشنواره موسیقی آکسفورد این موقعیت را مایه شرم برای همه دانست و گفت: «تمام ترتیب دهندگان و مسئولان این جشنواره از تصمیم عدم اعطای ویزا به این هنرمند شوکه شدند.» وی افزود: «آواره شدن از خانه، مجبور شدن به ترک کشور و از دست دادن همه چیز به اندازه کافی مشکل هست. اما محروم شدن از فرصت به اشتراک گذاشتن هنر خود با ما دیگر خیلی بیرحمانه است.»

ابراهیم کیفو با هنرمندان و گروه های موسیقی و فستیوال های بسیاری در اروپا به اجرا پرداخته است که از آن جمله می توان به ارکستر جاز رادیو هامبورگ (NDR Bigband) اشاره کرد.

ابراهیم کیفو، متولد شهر حسکه در شمال شرقی سوریه است. این منطقه رود فرات از میان آن می گذرد، محل زندگی اقوام مختلف عرب، ارمنی، کرد و یزیدی است. مادر این هنرمند ارمنی بود و ابراهیم را از کودکی با ترانه های ارمنی زبان کردی و عربی مردالی آشنا کرد.

آقای کیفو نمونه ای بارز از تنوع فرهنگی شمال سوریه است. وی با سنت عشایر عرب بدوئین، آشوریها و زبان آرامی متعلق به آنان، زبان کردی سریانی و مذهب یزیدی بخوبی آشناست.

وی در سال ۲۰۰۹ با سالار عقیلی خواننده ایرانی در جشنواره مورگن لاند در آلمان به اجرا پرداخت.

آگهی

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

پناهجویان در «تله مرگ»؛ آتش‌نشانان بریتانیا دولت را درباره ایمنی «بیبی استکهلم» به چالش می‌کشند

جنگ اوکراین؛ لندن نزدیک به ۳ میلیارد پوند برای تقویت ذخایر نظامی خود هزینه می‌کند

تصویب قانون جنجالی مهاجرت در بریتانیا؛ سازمان ملل: قوانین بین‌المللی را نقض می‌کند