NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

فرمان دونالد ترامپ برای ممنوعیت ورود به آمریکا و شکایت های قانونی

فرمان دونالد ترامپ برای ممنوعیت ورود به آمریکا و شکایت های قانونی
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه گذشته فرمانی را امضا کرد که طوفانی از اعتراضات را در ایالات متحده آمریکا و فراتر از آن موجب شد.

آگهی

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز جمعه گذشته فرمانی را امضا کرد که طوفانی از اعتراضات را در ایالات متحده آمریکا و فراتر از آن
موجب شد. آقای ترامپ طی این فرمان، ورود پناهجویان و شهروندان هفت کشور اکثرا مسلمان را برای ۱۲۰ روز ممنوع کرد. همچنین صدور ویزا برای شهروندان این کشورها برای ۹۰ روز تعلیق شد.

دونالد ترامپ در جریان کارزار انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در هفتم دسامبر ۲۰۱۵ وعده این ممنوعیت را داده بود: «دونالد جی ترامپ خواستار توقف کامل ورود مسلمانان به ایالات متحده است تا نمایندگان کشورمان بتوانند مشخص کنند مشکل چیست. ما هیچ انتخاب دیگری نداریم.»

با این حال ترامپ روز شنبه گذشته با لحن همیشگی اش انکار کرد که فرمانش مسلمانان را هدف گرفته است.

دونالد ترامپ در سخنانی گفت: «موضوع ممنوعیت، مسلمانان نیستند. اما ما کاملا آماده ایم. این فرمان خیلی خوب در حال اجرا شدن است. شما فرودگاهها و همه جا را می بینید که اجرای این فرمان بخوبی در حال اجراست.»

اما ساعاتی بعد، اجرای این فرمان باعث اعتراض اتحادیه آزادهای مدنی آمریکا شد که خود را آماده دفاع از نخستین قربانیان این ممنوعیت می کردند. همچنین یک قاضی فدرال در بروکلین با صدور حکمی بخشی از خواسته این اتحادیه را موجه دانست.

آنتونی رومرو، مدیر جرایی اتحادیه آزادی های مدنی آمریکا گفت: «ما امروز نشان دادیم که دادگاهها می توانند موثر باشند. آنها سنگرگاه دموکراسی ما هستند. وقتی رئیس جمهوری ترامپ قانونی تصویب یا فرمانی صادر می کند که خلاف قانونی اساسی و غیر قانونی است، دادگاهها برای دفاع از حقوق انسان ها حاضر و آماده اند.»

به موجب شکایت مطرح شده در دادگاه فدرال بروکلین، شاکیان گفته اند که فرمان ترامپ چندین بند از قانونی اساسی آمریکا از جمله امکان دسترسی برای طرح درخواست پناهندگی، تضمین حفاظت برابر، در حالی که این فرمان بر اساس کشور محل تولد تبعیض اعمال می کند و همچنین فرایند های قانونی لازم را نقض کرده است.

سه قاضی فدرال در بوستون، الکساندریا ویرجینیا و سیاتل، از قاضی بروکلین برای ممانعت از اخراج مسافران پیروی کرده اند.

فرمان دونالد ترامپ ظاهرا مذهب خاصی را هدف قرار نداده است اما آقای ترامپ در مصاحبه ای با یک شبکه مسیحی روز جمعه گفت که او خواستار کمک به مسیحیان سوریه است که با آنها بطور وحشیانه ای رفتار می شود.

چالش قانونی دیگر در برابر فرمان ترامپ قصد شورای روابط اسلامی آمریکا برای طرح شکایتی در دادگاه با این مضمون است که فرمان ترامپ مسلمان را هدف قرار داده و نقض آزادی مذهبی تضمیمن شده در قانون اساسی آمریکاست.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

معترضان بریتانیایی: دعوت از ترامپ برای سفر به این کشور باید لغو شود

واکنش های بین المللی به ممنوعیت سفر اتباع ۷ کشور به آمریکا

مشتی از خروار؛ آنهایی که با دستور ترامپ نتوانستند به آمریکا بازگردند