NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

چین و روسیه قطعنامۀ شورای امنیت برای آتش بس در حلب را وتو کردند

چین و روسیه قطعنامۀ شورای امنیت برای آتش بس در حلب را وتو کردند
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

چین و روسیه قطعنامۀ تنظیم شده در شورای امنیت سازمان ملل برای آتش بس هفت روزه در حلب را وتو کردند.

آگهی

چین و روسیه قطعنامۀ تنظیم شده در شورای امنیت سازمان ملل برای آتش بس هفت روزه در حلب را وتو کردند. متن این قطعنامه توسط اسپانیا، مصر و نیوزیلند تهیه شده بود و علاوه بر وتو توسط چین و روسیه، ونزوئلا نیز به این قطعنامه رای منفی داد.

ویتالی چورکین، سفیر روسیه در شورای امنیت دربارۀ وتوی این کشور گفت: «همانطور که می دانیم اینگونه آتش بس ها توسط جنگجویان [این گروههای مسلح] برای تقویت مواضع و تامین سلاح استفاده می شود و این امر تنها به بدتر شدن درد و رنج غیرنظامیان منجر خواهد شد.»

سفیر روسیه در شورای سازمان ملل می گوید این شورا برای رای گیری در مورد این قطعنامه، باید منتظر نتیجۀ مذاکرات میان روسیه و آمریکا در ژنو بر سر سوریه می ماند. به گفتۀ مسکو، هدف از این مذاکرات رسیدن به یک طرح مشترک برای خروج تمامی گروههای مسلح ضد دولتی از شرق حلب است.

میشل سیسون، سفیر آمریکا در این شورا در این باره می گوید: « روسیه می گوید آنها در حال رسیدن به یک توافق با آمریکا برای حل بحران در شرق حلب هستند و این قطعنامه ممکن است این مذاکرات را تضعیف کند. این یک بهانه است، هیچ موافقتی در این مذاکرات بدست نیامده چرا که روسیه بیشتر بر حفظ موقعیت نظامی به جای کمک به غیرنظامیان حلب متمرکز است.»

طبق درخواست روسیه قرار بود رای گیری در مورد این قطعنامه روز سه شنبه انجام شود اما ارائه دهندگان آن با حمایت واشنگتن، لندن و پاریس تصمیم گرفتند این رای گیری را روز دوشنبه برگزار کنند.

توقف درگیری ها میان تمامی گروههای نظامی در شهر حلب بمنظور پاسخ به نیازهای غیرنظامیان و همچنین آتش بس میان نیروهای دولتی و گروههای مسلح بجز داعش و گروه فتح الشام از جمله بندهای این قطعنامه بود.

این ششمین باریست که روسیه قطعنامه های صادر شده توسط شورای امنیت را دربارۀ سوریه وتو می کند. چین نیز پنج بار قطعنامه های شورای امنیت در این باره را وتو کرده است.

یازده کشور دیگر با متن این قطعنامه موافقت کرده اند و آنگولا نیز رای ممتنع داده است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

«هفتاد درصد از محلات شرق حلب از کنترل مخالفان مسلح خارج شد»

قتل عام مزدوران «واگنر» در مالی؛ رویترز: هویت سربازان مفقود را شناسایی کردیم

شخصیت پرنفوذ سیاست خارجی روسیه: مسکو باید به یکی از کشورهای عضو ناتو حمله اتمی کند