حسن روحانی رئیس جمهوری ایران روز یکشنبه ۲۷ تير ۱۳۹۵ در سفر به کرمانشاه با اشاره به رسوایی حقوقهای نجومی مدیران دولتی و بخش خصوصی گفت: «اگر آقایانی هستند که می خواهند مساله فیش ها را ادامه دهند تا دزدیهای قبلی فراموش شود، مردم فراموش نمیکنند و از دادگاهها می خواهند دزدان را به سزای اعمالشان برسانند. دولت قول می دهد برای حل و فصل حقوقهای غیرمتعارف برخورد قاطع کند، همانطور که اقدامهای فوری هم کرده است؛ اما تخلفات سالهای گذشته و مبارزه با فساد به عنوان اصلی اساسی را هم از یاد نخواهد برد.»
افشای فیشهای حقوقی مدیران که طرفداران دولت روحانی از آن به عنوان ابزاری جناحی برای فضاسازی علیه دولت یاد می کنند از اوائل خردادماه آغاز شد. این افشاگری اگرچه در ابتدا روی دریافتی چند ده میلیونی تعدادی از مدیران بانک مرکزی متمرکز بود اما به تدریج به دستگاه دولت به ویژه در وزارت خانه های نفت و بهداشت و نیز تعداد بیشتری از مدیران بانک مرکزی و بانک های رفاه و تجارت و بیمه مرکزی کشیده شد و ابعاد افشای حقوقهای نجومی به چند صد میلیون در ماه از جمله حقوق ٤٨٥ میلیون تومانی مدیرعامل یکی از بانکها در دولت محمود احمدینژاد رسید.
اما مساله تنها به فیش های حقوقی محدود نبود و دریافت وامهای کلان چند صد میلیونی توسط بخشی از مدیران نیز مطرح شد و دادستان کل کشور هشدار داد که این مساله را نباید سیاسی و جناحی کرد و یک جناح فیشهای حقوقی جناح دیگر را انتشار دهد.
سرانجام رهبر جمهوری اسلامی روز ۲ تير ۱۳۹۵ در دیدار با حسن روحانی رئیس جمهوری و اعضای هیات دولت خواهان برخورد قاطع با مساله حقوقهای نجومی مدیران دولتی شد. او گفت: «این موضوع نباید شامل مرور زمان شود بلکه باید حتماً به صورت جدی پیگیری و نتیجه آن به اطلاع مردم رسانده شود.»
رئیس جمهوری در سخنرانی خود در کرمانشاه با اشاره به تخلف های مالی گفت: «به ملت ایران با کمال صراحت اعلام می کنم متاسفانه در سالهای گذشته تخلفهایی در تمام دستگاههای کشور انجام شده که این تخلفها اختصاص به قوه مجریه ندارد و مربوط به همه دستگاهها و همه نهادهای عمومی است.»
آقای روحانی قول داد: «در یک مصاحبه مفصل به صورت صریح به مردم خواهم گفت که این تخلفها همه جا بوده و ما باید با این تخلفها مبارزه و مقابله کنیم و این کار را دولت یازدهم انجام خواهد داد.»
رئیس جمهور برای اولین بار به صراحت به مسئولیت مستقیم ارگان های نظارتی در مورد آنچه حقوقهای نامتعارف نام گرفته اشاره کرد و گفت: «ما ضمن اینکه دستگاه های نظارتی فراوانی در کشور داریم و این دستگاههای نظارتی می بایست مسائل را حل و فصل می کردند اما به همه وظایفشان در این زمینه عمل نکردند. دستگاههای نظارتی باید از این به بعد با دقت بیشتر این مساله مهم را دنبال کنند.»
از سوی دیگر مجلس شورای اسلامی سرگرم بررسی و تصویب طرحی به نام «ساماندهی حقوق و مزایای مقامات و مدیران» است که دیوان محاسبات، مرکز پژوهش ها و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس پیش نویس آن را تهیه کرده اند. گفته می شود به موجب این طرح دریافت کنندگان پرداختهای غیرقانونی باید وجوه غیرقانونی را به صندوقهای مربوطه بازگردانند.
حسن روحانی در بخش دیگری از سخنرانی روز یکشنبه خود در کرمانشاه از دستاوردهای دولت یازدهم دفاع کرد و ضمن اشاره به اهمیت دستیابی به توافق برجام، مخالفان دولت را به سیاه نمایی متهم کرد. او از جمله گفت: «عده ای که بسیار عقب مانده و اقلیت هستند صدایشان را بلند می کنند، آنها نمی بینند چه کار بزرگی ملت سرافراز ایران انجام داده است.»