NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

نگرانی پزشکان از شیوع همزمان سندرم گیلن بره و ویروس زیکا

نگرانی پزشکان از شیوع همزمان سندرم گیلن بره و ویروس زیکا
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

پزشکان آمریکا جنوبی از افزایش موارد ابتلا به سندرم گیلن بره که باعث اختلالات شدید عصبی و عضلانی می شود ابراز نگرانی کردند. هنوز مشخص نیست که آیا

آگهی

پزشکان آمریکا جنوبی از افزایش موارد ابتلا به سندرم گیلن بره که باعث اختلالات شدید عصبی و عضلانی می شود ابراز نگرانی کردند.

هنوز مشخص نیست که آیا افزایش موارد ابتلا به گیلن بره با شیوع ویروس زیکا مرتبط باشد، اما دانشمندان می گویند که شیوع این دو همزمان افزایش یافته اند. یک پزشک کلمبیایی می گوید: «ما در منطقه نورته د سانتاندر سالانه ۲۵ تا ۳۰ مورد ابتلا به سندرم گیلن بره داشتیم، اما در یک ماه و نیم گذشته در همین منطقه ۳۰ مورد ابتلا مشاهده شده، به بیان دیگر سرعت انتشار کمابیش ده برابر افزایش یافته است.»

به گفته مقامات بهداشتی کلمبیا تا کنون سه نفر به دلیل ابتلا به گیلن بره جان خود را از دست داده اند که هر سه آنها مبتلا به ویروس زیکا نیز بوده اند.

همزمان در ونزوئلا مرگ سه نفر در اثر ابتلا به ویروس زیکا تایید شده است. به گفته رییس جمهوری این کشور ۳۱۹ مبتلا در شرایط وخیمی به سر می برند و بیش از پنج هزار و دویست مورد هم مشکوک به ابتلا هستند.

در ریو دوژانیروی برزیل نیز ۷۱ هزار سرباز ارتش عملیات ضد عفونی مدارس و سایر اماکن عمومی را آغاز کرده اند. معاون وزیر بهداشت برزیل می گوید: «خطر در ایالت ریو دو ژانیرو و به طور کلی در سراسر برزیل و کشورهای استوایی وجود دارد. زیکا شرایط اضطراری ایجاد کرده که برای مقابله با آن باید اقدامات مختلفی انجام شود که ما هم اقداماتی انجام داده ایم. تلاش می کنیم در سه ماهه نخست سال دو بار از همه ی خانه ها، مغازه ها، مدارس و سایر اماکن بازدید کنیم.»

به گفته سازمان جهانی بهداشت تا کنون ویروس زیکا در ۳۰ کشور از جمله ۲۰ کشور آمریکای لاتین شیوع پیدا کرده است. این سازمان افزایش سرعت شیوع زیکا را نگران کننده خوانده است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

تحقق رویای کشف واکسن زیکا، دست کم تا هجده ماه دیگر

نشست وزیران بهداشت آمریکای جنوبی برای مقابله با ویروس زیکا

ویروس زیکا چیست؟