NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

برلین زیر فشار انتقادها، سیاست های مهاجرتی خود را سخت تر می کند

برلین زیر فشار انتقادها، سیاست های مهاجرتی خود را سخت تر می کند
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

آلمان برای ایجاد محدودیت و کاستن از موج پناهجویان به سخت تر کردن قوانین خود روی آورده است. سیگمار گابریل وزیر اقتصاد و رهبر حزب سوسیال دمکرات آلمان

آگهی

آلمان برای ایجاد محدودیت و کاستن از موج پناهجویان به سخت تر کردن قوانین خود روی آورده است.

سیگمار گابریل وزیر اقتصاد و رهبر حزب سوسیال دمکرات آلمان روز پنجشنبه پس از نشست مشترک با روسای دو حزب دیگر دولت ائتلافی، از تعلیق دوساله قانونی خبر داد که به مهاجرانِ «تحت حمایت» این امکان را می داد تا اعضای خانواده خود را به آلمان بیاورند.

«تحت حمایت» بودن در واقع یک مرحله پایین تر از وضعیت پناهندگی است. افراد برخوردار از این عنوان مجازند سه سال در آلمان اقامت داشته باشند و اعضای خانواده خود را نیز نزد خود آورند. این در واقع نخستین مرحله از پذیرش برای آنهایی است که از حق پناهجویی و کسب عنوان پناهنده برخوردارند و به دلیل خطرهایی که در کشور مبدا در انتظار آنهاست نمی توان اخراجشان کرد.

اتباع سوریه پیش از این بدون قید و شرط مشمول این قانون بودند اما برلین از ابتدای سال جاری به بررسی مورد به مورد درخواست ها از جمله درخواست پناهجویان سوری اقدام کرده است.

آنگلا مرکل صدراعظم آلمان می گوید: «ما برای پیشبرد این پرونده، وضعیت پناهجویان و کشورهایشان را مورد به مورد بررسی می کنیم. ما خواهان آنهایی هستیم که چشم انداز ماندن و منطبق شدن را برای خود ترسیم کرده اند اما در عین حال می خواهیم بگوییم افرادی که خود را مهیای ماندن نکرده اند، باید برگردند.»

احزاب سهیم در ائتلاف حاکم همچنین در نشست روز پنجشنبه خود توافق کردند مراکش، الجزایر و تونس را به فهرست کشورهای امن اضافه کنند. این فهرست پیش از این با هجوم دهها هزار پناهجوی جنوب شرق اروپا، تنها کشورهای آلبانی، مونته نگرو و کوزوو را شامل می شد.

به دنبال آزارهای جنسی سال نو میلادی در شهر کلن که برخی عاملان آن مراکشی و الجزایری بودند، بسیاری از احزاب و گروه های سیاسی در آلمان طی هفته های اخیر خواهان اخراج پناهجویان این کشورها شدند. این در حالی است که کندی مراحل رسیدگی به وضعیت پناهجویان در آلمان و شرایط نامساعدی که آنها در کمپ های موقت با آن مواجه اند، سبب شده تا اخیرا بر شمار بازگشت مهاجران عراقی به کشورشان افزوده شود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

شمار زیادی از پناهجویان با پای پیاده مقدونیه را ترک می کنند

سوئد ده ها هزار پناهجو را اخراج می کند

بحران مهاجرت؛ مدیترانه همچنان شاهد سفر پناهجویان