NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

آموزش ریاضی سخت اما شیرین

آموزش ریاضی سخت اما شیرین
Copyright 
نگارش از Euronews
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

خیلی ها فکر می کنند ریاضی یک موضوع سخت و علم پیچیده ای است. اما نابغه ریاضی اینشتین گفته ریاضی افکار منطقی شاعرانه است.

برنامه این هفته جهان دانش به روش های مختلف آموزش ریاضی در جاهای مختلف دنیا نگاهی دارد.

ریاضی را چطور باید درس داد؟ آیا درست است که ریاضی یکی از سخت ترین درس ها برای دانش آموزان است؟ در برنامه این هفته به آمریکا، ژاپن و چین می رویم تا با روش های مختلف آموزش ریاضی در این کشورها آشنا شویم.

آمریکا، دانش آموزان به هم آموزش ریاضی می دهند

در کالیفرنیا، یک آموزگار مدرسه راهنمایی با کمک دانش آموزانش ویدیوهای آموزشی تهیه می کند. این ویدیو ها هم توسط او و هم توسط دانش آموزان تهیه می شوند. بعد از پنج سال از شروع کار او، اکنون سایت و ویدیو های او به یکی از پربیننده ترین و موثرترین ابزارهای کمک آموزشی برای درس ریاضی شده است.

ژاپن و استفاده از ابزارهای سنتی برای آموزش ریاضی در ژاپن برای آموزش ریاضی از چرتکه استفاده می کنند.در این دوران کامپیوتر، رئیس کارخانه سازنده چرتکه معتقد است که این روش یکی از بهترین روش ها برای تصویرسازی از اعدادو عملیات محاسباتی است.

چرتکه های رومی از طریق کره و چین به ژاپن راه یافتند.

خانم فوجیموتو معتقد است که این چرتکه های کوچک پایه و اساس یادگیری جامع و فراگیر هستند. زیرا یادگیری با آنها مستلزم بکارگیری همزمان فرآیندهای مغزی است. او می گوید: “تصویر سازی و حافظه ارتباطی به اعداد ندارد. شما تصویر این دانه ها را برمی دارید و با نگاه کردن به آن، محاسبه می کنید. یعنی با سمت دیگر مغز، عمل محاسبه را انجام می دهید که با قسمتی که معمولا استفاده می شود، یکی نیست.

چین، نخبه های جوان ریاضیات

در چین به مدرسه ای در شانگهای می رویم. در این مدرسه گروهی از با استعدادترین دانش آموزان این شهر مشغول به تحصیل ریاضی هستند. دانش آموزان این مدرسه اخیرا در یک امتحان بین المللی با کسب رتیه اول، از دانشجویان دکتراو کارشناسی بسیاری از کشور ها نمرات بالاتری کسب کردند.

آنها روزی چهار ساعت بدون وقفه درس می خوانند و سخت ترین مسایل ریاضی را حل می کنند.

آموزگاران این مدرسه معتقدند چینی ها بهتر از غربی ها با اعداد کار می کنند و اعداد را می فهمند چرا که محاسبه بخشی از زبان و نحوه زندگی چینی ها است.

فراموش نکنید می توانید نظراتتان را از طریق فیس بوک یا تویتر با ما در میان بگذارید.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

چرا ژاپن در بحبوحه جنگ روسیه میزبان کنفرانس «بازسازی» اوکراین است؟

جشنواره ماه؛ فانوس‌های رنگارنگ آسمان پکن را چراغانی کردند

پکن با محکوم کردن آلمان؛ تنگه تایوان بخشی از آب‌های چین است و آبراهی بین‌المللی‌ نیست