هتل سیار و شناور در دریا با قابلیت تولید برق

هتل شناور
هتل شناور Copyright Hayri Atak Architectural Design Studio (HAADS) By Maeve Campbell Updated: 13/04/2021 - 15:39 SHARE THIS ARTICLE
Copyright Hayri Atak Architectural Design Studio (HAADS) By Maeve Campbell Updated: 13/04/2021 - 15:39 SHARE THIS ARTICLE
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

یک هتل شناور و سازگار با محیط زیست که برق مورد نیاز‌ش را از چرخش توربین‌های خود تامین می‌کند، در قطر در حال ساخته شدن است.

آگهی

یک هتل شناور و سازگار با محیط زیست که برق مورد نیاز‌ش را از چرخش توربین‌های خود تامین می‌کند، در قطر در حال ساخته شدن است.

این سازه که توسط شرکت ترکیه‌ای طراحی معماری «هیاری اتک» طراحی شده متحرک خواهد بود به این معنی که می‌تواند از مکانی به مکان دیگر برود و موقعیت جغرافیایی ثابتی نداشته باشد.

ساختن هتل شناور در ماه مارس ۲۰۲۰ آغاز شده است و ناظران پروژه امیدوارند تا سال ۲۰۲۵ آن را به بهره‌برداری برسانند.

Hayri Atak Architectural Design Studio (HAADS)
نمای داخلی از هتل شناورHayri Atak Architectural Design Studio (HAADS)

این هتل با اصل اتلاف صفر انرژی در مرکز آن طراحی شده است و مهندسان می‌گویند به گونه‌ای آن را ساخته‌اند که کمترین اتلاف انرژی را داشته باشد.

این سازه با چرخش به دور خود در طول روز انرژی الکتریکی مورد نیاز خود را تامین می‌کند. حرکت دورانی هتل البته باعث سرگیجه افراد هتل نخواهد شد، چرا که چرخش ۳۶۰ درجه‌ای آن بسیار آهسته است و زدن هر دور کامل ۲۴ ساعت طول می‌کشد.

Hayri Atak Architectural Design Studio (HAADS)
منظره هوایی از هتل شناورHayri Atak Architectural Design Studio (HAADS)

طراحان هتل می‌گویند این سازه را در مناطقی با جریان مداوم آب مستقر خواهند کرد تا از چرخش دائمی توربین‌ها اطمینان حاصل شود.

نحوه تامین انرژی هتل اصطلاحا «چتر و توربین بادی با محور عمودی» (VAWTAU) گفته می‌شود که مانند یک توربین دو منظوره عمل می‌کند؛ توربین بادی در محور عمودی و یک پنل چترمانند خورشیدی روی سقف که در مناطق ساحلی از آفتاب بهره خواهد گرفت.

در این هتل یک سامانه نیز آب باران را از روی سقف جمع کرده و برای مصارف داخلی، شستشو، توالت‌ها و غیره به کار می‌گیرد.

این هتل متحرک که با رعایت اصل حداقل اتلاف انرژی طراحی شده است ۳۵ هزار متر مربع مساحت دارد و با برخورداری از ۱۵۲ اتاق، مجهز به استخرهای سرپوشیده و سرباز، سونا، جکوزی، سالن بدن‌سازی، زمین گلف و دیگر امکانات تفریحی است.

Hayri Atak Architectural Design Studio (HAADS)
نمای درونی از هتل شناورHayri Atak Architectural Design Studio (HAADS)

ایده ساخت اقامتگاه‌های آبی ایده تازه‌ای نیست و پیش از این هتل‌های دیگری در مقیاس کوچک‌تر در گوشه و کنار جهان ساخته شده‌اند. با این حال طراحان پروژه می‌گویند هیچکدام تا کنون اینگونه شناور و سازگار با طبیعت نبوده و از انرژی‌های نو استفاده نمی‌کردند.

هتل لوتا پونتا کارکول آکوا در آب‌های پاناما یکی از این اقامتگاه‌ها است که افراد می‌توانند در طول اقامت در آن از نزدیک تجربه با دلفین‌ها را داشته باشند.

@sophiavmai / The Manta Resort
هتل آبی مانتا ریسورت در تانزانیا@sophiavmai / The Manta Resort

تفرجگاه مانتا در جزیه پمبای تانزانیا نیز یکی دیگر از این هتل‌ها به شمار می‌رود. گردشگران می‌توانند در نزدیکی تپه‌های مرجانی بکر در آب‌های اقیانوس هند روز خود را سر کنند و چشم‌انداز جنگل یکدست را نیز در پیش چشمان خود داشته باشند.

به توییتر یورونیوز فارسی بپیوندید

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

زندگی لوکس در دوبی؛ قایق‌های تفریحی، هتل‌ها گران‌قیمت و غذاهای ویژه

گردش در خط ساحلی زیبای دبی مارینا؛ از هتل‌های مجلل تا تنوع آبزیان

با مرکز جدید آزمایش «هایپرلوپ» هلند آشنا شوید؛ حمل و نقل اروپایی در آینده چگونه متحول می‌شود؟