NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

رونمایی از هواپیمای فراصوت جدید؛ آیا پرواز لندن تا نیویورک در ۳.۵ ساعت محقق می‌شود؟

هواپیمای «اورتور»
هواپیمای «اورتور» Copyright  Boom Supersonic
Copyright  Boom Supersonic
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

شرکت «بوم سوپرسونیک» از هواپیمای جدید خود رونمایی کرده که یک هواپیمای فوق سریع شبیه به کنکورد است. این استارت‌اپ آمریکایی امیدوار است این هواپیما پروازها را متحول کند و زمان سفرها بر فراز اقیانوس اطلس را به نصف کاهش دهد.

آگهی

شرکت «بوم سوپرسونیک» از هواپیمای جدید خود رونمایی کرده که یک هواپیمای فوق سریع شبیه به کنکورد است. این استارت‌اپ آمریکایی امیدوار است هواپیمای جدید پروازها را متحول کند و زمان سفرها بر فراز اقیانوس اطلس را به نصف کاهش دهد.

این هواپیما با نام «اورتور» که «پسر کنکورد» نامید می‌شود، می‌تواند بین ۶۵ تا ۸۰ مسافر کلاس بیزینس (business class) را با سرعت دو برابر هواپیماهای امروزی جابه‌جا کند.

این شرکت می‌گوید که آخرین مدل هواپیمای آن‌ها، زمان پرواز از نیویورک به لندن را به تنها ۳.۵ ساعت و لس‌آنجلس به سیدنی را به کمی بیش از هشت ساعت کاهش می‌دهد.

علاوه بر این، شرکت «بوم سوپرسونیک» می‌گوید این هواپیما از قرار معلوم با سوخت ۱۰۰ درصد پایدار هوانوردی پرواز می‌کند و با سرعت ۱.۷ ماخ بر روی آب و کمی کمتر از یک ماخ روی زمین حرکت می‌کند. عدد ماخ نسبت سرعت شی در یک سیال به سرعت صوت در همان سیال است.

کتی ساویت، رئیس و مدیر ارشد بازرگانی شرکت «بوم سوپرسونیک» در نمایشگاه هوایی فارن‌بورو به رویترز گفت: «به دلیل برخی تصورات از کنکورد، در حالی که طراحی زیبا داشت و فوق‌العاده سریع بود اما از نظر زیست محیطی و اقتصادی مناسب نبود ایده ساخت این هواپیما پیش روی ما قرار گرفت.»

وی افزود: «از روز اول ما به این نتیجه رسیدیم که سه اصل اصلی طراحی سرعت، ایمنی و از همه مهمتر پایداری است.»

Boom Supersonic
تصویری از این هواپیماBoom Supersonic

وی تصریح کرد که منظور آن‌ها از پایداری این است که «اورتور» بتواند با کربن خنثی پرواز کند و سطح سر و صدایی را که کنکورد داشت کاهش دهد.

هواپیمای «اورتور» از نخستین سیستم خودکار کاهش سر و صدا در جهان استفاده می‌کند که پرواز آن بدون پس سوز است تا تجربه آرام‌تری را هم برای مسافران و هم فرودگاه‌ها به ارمغان بیاورد.

این شرکت در نظر دارد نخستین پرواز این هواپیما در سال ۲۰۲۶ انجام شود. آن‌ها در انتظار صدور گواهینامه هستند و امیدوارند که پروازهای تجاری را در سال ۲۰۲۹ به راه بیاندازند.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

دو خلبان پرواز مسافربری پیش از فرود در ارتفاع ۱۱ هزار متری خواب‌شان برد

بهره‌ جویی از جنگ غزه؛ هواپیمایی «ال عال» از تهدید حمله ایران سود می‌برد

خودروی بدون راننده چینی یک عابر پیاده را که از چراغ قرمز عبور کرده بود، زیر گرفت