حملات تروریستی در بروکسل تنها از خود کشته و زخمی بر جای نگذاشته است بلکه همچنین ضربه ای بوده است بر پیکر اقتصاد بروکسل که سخت به عایداتش از توریسم
حملات تروریستی در بروکسل تنها از خود کشته و زخمی بر جای نگذاشته است بلکه همچنین ضربه ای بوده است بر پیکر اقتصاد بروکسل که سخت به عایداتش از توریسم متکی است. پنجاه هزار شغل در بروکسل به بخش جهانگردی تعلق دارد. بسیاری از هتلهای پایتخت بلژیک، و رستورانها و موزه ها نیمه خالی هستند.
گرگوار لوری، گزارشگر یورونیوز با پاتریک بونتینک، مدیر اداره جلب توریست بروکسل گفتگو کرده است:
یورونیوز: پیامد حملات تروریستی بر توریسم در بروکسل چه بوده است؟
پاتریک بونتینک: بدنبال حملات بروکسل، در مورد تمام پایتختهای اروپا تحقیق کردیم. توریسم در بروکسل پنجاه درصد، در لندن ۳۰ درصد، در برلی
ن ۳۸ درصد و در پاریس ۳۵ درصد افت کرده است. می بینم پیامد حملات تروریستی در همه جا حس می شود. شاخص ما، البته، پر یا خالی بودن هتلها بوده است، اما ما ضربه آنرا بیشتر حس می کنیم. در عین حال، فرودگاه بروکسل تنها با ۳۰ درصد ظرفیتش کار می کند. برای مردم دشوار است که خود را به بروکسل برسانند چون فرودگاه تعطیل است. با قطار آسان است، اما پروازهایی که از راه دور می آیند، نمی توانند در بروکسل بزمین بنشینند.
یورونیوز: توریسم تا چه حد برای بروکسل مهم است؟
پاتریک بونتینگ: توریسم تنها برای بروکسل موجد پنجاه هزار شغل است که ده درصد درآمد ناخالص شهر را تامین می کند. البته در بلژیک تدارکاتی برای بیکاری وجود دارد، اما هیچگونه اقدامی در ارتباط با (پیامدهای اقتصادی) این حملات در نظر گرفته نشده است. اتحادیه های گارگری با دولت در حال مذاکره اند که ببینند در این مرحله دشوار، چه می توان کرد.
یورونیوز: آیا در مورد کاهش توریسم در بروکسل در کوتاه مدت نگرانید؟
پاتریک بونتینک: مشکل می توان گفت ، اما این اوضاع میان شش هفته تا سه ماه بطول خواهد انجامید. اینرا با نگاه به پاریس می گویم.
یورونیوز: می دانید چه نوع جهانگردی سفرش را به بروکسل لغو کرده است؟
پانتریم بونتینک: مشکل می توان گفت زیرا نمی دانیم چه کسانی سفرشان را بخاطر تخریب فرودگاه لغو کرده اند و چه کسانی از ترس تروریسم. هنوز تا هفته آینده نمی توانیم پیامد حملات را ارزیابی کنیم. از هفته آینده که فرودگاه آغاز به کار کند، می توانیم پیامد واقعی حملات بروکسل را بر وجهه این شهر ارزیابی کنیم.
یورونیوز: در ماه نوامبر بود که طرحی را پیاده کردید که شهروندان می توانستند با تلفنهای خیابانی سئوالهای خود را از یکدیگر بپرسند. طرح دیگری در دست دارید؟
پاتریک بونتینک: ما با آن طرح قصد داشتیم به شهروندان و گردشگران ماهیت بروکسل را نشان دهیم. هنوز در مورد طرح دیگری تصمیم نگرفته ایم. می خواهیم اختیارات بیشتری به شهروندان بروکسل بدهیم که در مقابل حملات از خود خودداری نشان داده اند. می خواهیم در ارتباطهای آتی به آنها فرصت بیشتری برای بیان نظراتشان بدهیم زیرا نهایتا آنچه به یک شهر جذابیت می دهد، مردم آن است.