طالبان: حقوق زنان افغانستان تنها با برقراری حکومت اصیل اسلامی محقق می‌شود

تجمع زنان کابل در روز جهانی زن
تجمع زنان کابل در روز جهانی زن Copyright Rahmat Gul/Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.
Copyright Rahmat Gul/Copyright 2019 The Associated Press. All rights reserved.
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

ملاعبدالغنی برادر، معاون سیاسی گروه طالبان، روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای، به‌ نتیجه رسیدن مذاکرات صلح میان این گروه و دولت افغانستان را به عملی شدن توافق‌نامۀ دوحه مشروط و تاکید کرد که جز با روی کار آمدن «نظام اصیل اسلامی» مشکلات کشور از جمله تامین حقوق زنان افغانستان حل نمی‌شود.

آگهی

ملاعبدالغنی برادر، معاون سیاسی گروه طالبان، روز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای، به‌ نتیجه رسیدن مذاکرات صلح میان این گروه و دولت افغانستان را به عملی شدن توافق‌نامۀ دوحه مشروط و تاکید کرد که «جز با روی کار آمدن نظام اصیل اسلامی» مشکلات کشور از جمله تامین حقوق زنان افغانستان حل نمی‌شود.

آقای برادر در این بیانیه تصریح کرده است: «نظام اصیل اسلامی بهترین وسیله برای حل تمام مشکلات افغانان و یگانه خواستی است که تمام اقشار جامعه افغانی برای تحقق آن یک صدا هستند و هیچ‌گونه اختلافی بر آن ندارند. چنان نظام مقتدر اسلامی که هم افغانستان را از تهاجم و مداخله‌های خارجی‌‌ها نگه ‌دارد و هم جهانیان را از آرامش افغانستان مطمئن بدارد.»

معاون سیاسی گروه طالبان همچنین اطمینان داده که پس از استقرار «حکومت اصیل اسلامی»، این گروه به حقوق زنان، اقلیت‌ها و حفظ امنیت کارمندان نهادهای جهانی و دیپلمات‌های خارجی کاملا پایبند خواهد بود.

در همین حال، عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان که در مجمع دیپلماسی آنتالیا سخن می‌گفت تاکید کرد که طالبان پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان، علاقه‌ای به توافق صلح نخواهند داشت و همچنان به دنبال پیشروی نظامی در خاک افغانستان خواهند بود.

محمداشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان نیز روز شنبه در واکنش به ادامه حملات نیروهای طالبان به غیرنظامیان و تاسیسات عمومی، اعلام کرد که با ادامه دشمنی با مردم و طفره رفتن از حصول یک صلح پایدار و عادلانه به طور قطع با پاسخی محکم مواجه خواهند شد.

به اینستاگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر که میزبانی مذاکرات صلح افغانستان را بر عهده دارد، روز شنبه اعلام کرد که پیشرفت محسوسی در این مذاکرات وجود نداشته است.

با این وجود، مولود چاووش‌اوغلو، محمد جواد ظریف و محمد حنیف اتمر، وزرای امور خارجه ترکیه، ایران و افغانستان‌ روز یکشنبه در چارچوب مجمع دیپلماسی آنتالیا نشست سه جانبه‌ای را با هدف یافتن راه حلی دیپلماتیک برای خروج مذاکرات صلح افغانستان از بن‌بست برگزار کردند.

بن‌بست در مذاکرات صلح افغانستان در شرایطی ادامه دارد که به گزارش طلوع‌نیوز تنها در شبانه روز گذشته درگیری میان شبه‌نظامیان طالبان و نیروهای امنیتی افغانستان در ۲۴ ولایت ادامه داشته است.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

آیا این مصاحبه با طالبان از پیش هماهنگ شده بود یا مجری جوان غافلگیر شد؟

دیده بان حقوق بشر: طالبان خانه‌های شهروندان افغانستان را به آتش کشیدند

دست‌کم «هشت کشته» در پی حملات هوایی پاکستان به دو ولایت افغانستان؛ طالبان به نوار مرزی حمله کرد