NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

واکسیناسیون علیه کووید از دوشنبه در آمریکا همگانی می‌شود

واکسیناسیون در آمریکا
واکسیناسیون در آمریکا Copyright آسیوشیتد پرس
Copyright آسیوشیتد پرس
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

ایالات متحده در پی آن است که تا ماه ژوئیه صدها میلیون دوز واکسن کرونا را مازاد بر نیاز خود ذخیره کند.

آگهی

تمامی بزرگسالان در آمریکا از روز دوشنبه ۱۹ آوریل این امکان را دارند که علیه بیماری کووید-۱۹ واکسینه شوند.

جو بایدن رئيس جمهوری ایالات متحده، که پیش از این روز همگانی شدن این واکسیناسیون را ۱ مه اعلام کرده بود، ضمن اعلام این خبر هشدار داد که «ما همچنان در مسابقه مرگ و زندگی هستیم.» وی از تمامی مسئولان ایالتی خواست واکسیناسیون را برای افراد ۱۸ سال به بالا مجاز بشمارند.

آژانس بهداشت فدرال آمریکا اعلام کرده است که تا کنون ۵۰/۴ درصد از بزرگسالان در این کشور یک دوز و ۳۲/۵ درصد از آنها هر دو دوز واکسن ضد کرونا را تزریق کرده‌اند. در مجموع بیش از ۱۳۱ میلیون بزرگسال آمریکایی تاکنون واکسن ضد کووید زده‌اند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

کارزار واکسیناسیون سراسری در ایالات متحده در حالی ادامه دارد که پس از تأیید ۶ مورد خون‌لختگی وخیم و یک مورد مرگ در اثر تزریق واکسن «جانسون اند جانسون»، استفاده از این واکسن از سه‌شنبه گذشته در این کشور به حالت تعلیق درآمده است.

ایالات متحده وعده داده است که به برنامهٔ واکسیناسیون جهانی کمک مالی خواهد کرد اما درخواست دیگر کشورها را برای «سهیم شدن در فناوری ساخت واکسن»، و نیز «اهدای واکسن مازاد بر نیاز» نپذیرفته است.

طبق اعلام مرکز بهداشت جهانی دوک، ایالات متحده در پی آن است که تا ماه ژوئیه صدها میلیون دوز واکسن کرونا را به‌شکل مازاد بر نیاز ذخیره کند، درحالی که بسیاری از کشورهای درحال‌توسعه برای واکسینه کردن اکثریت جمعیت خود باید سالها انتظار بکشند.

ایالات متحده آمریکا با بیش از ۵۸۱ هزار مورد مرگ و میر و بیش از ۳۲ میلیون مبتلا، بزرگ‌ترین قربانی ویروس کرونا در جهان به شمار می‌رود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

استفاده از واکسن «جانسون اند جانسون» در آمریکا متوقف شد

صندوق بین المللی پول: بهبود اقتصاد خارومیانه در سال ۲۰۲۲ بستگی به واکسن دارد

بایدن کناره‌گیری خود را تنها یک دقیقه زودتر از مردم به کارکنان ارشدش اطلاع داده بود