NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست ها
Loader
ما را پیدا کنید
آگهی

مسکو از طرح بایدن برای تمدید آخرین معاهده کنترل تسلیحاتی با آمریکا استقبال کرد

عکس از آرشیو
عکس از آرشیو Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

کاخ‌سفید روز پنجشنبه اعلام کرد که جو بایدن به روسیه پیشنهاد کرده است تا معاهده «استارت نو» به مدت پنج سال تمدید شود.

آگهی

روسیه روز جمعه از پیشنهاد جو بایدن، رئیس جمهوری جدید آمریکا برای تمدید دوره آخرین معاده کنترل تسلیحات هسته ای بین دو کشور استقبال کرد.

دوره پیمان «استارت نو» (New START) بین ایالات متحده و روسیه که در سال ۲۰۱۰ به امضای روسای جمهور دو کشور رسید روز پنجم فوریه (۱۷ بهمن) به پایان می رسد. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که موضع مسکو دفاع از تمدید دوره معاهده «استارت نو» است. وی افزود که روسیه منتظر دریافت جزئیات پیشنهاد آمریکا برای تمدید این پیمان است.

کاخ سفید روز پنجشنبه اعلام کرد که جو بایدن به روسیه پیشنهاد کرده است تا معاهده «استارت نو» به مدت پنج سال تمدید شود.

روسیه طی ماههای گذشته از تمدید پیمان «استارت نو» دفاع می کرد اما دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری سابق آمریکا درخواست هایی را برای تمدید دوره این معاهده مطرح کرده بود.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

میخائیل یولیانوف، سفیر روسیه در سازمان های بین المللی مستقر در وین با استقبال از پیشنهاد جو بایدن از آن به عنوان «گامی دلگرم کننده» یاد کرد. ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز گفت که دیپلمات های این کشور «بدون فوت وقت» آماده تماس با همتایان آمریکایی خود برای تمدید معاهده «استارت نو» هستند.

جو بایدن در جریان کارزار انتخاباتی خود گفته بود که موافق تمدید پیمان «استارت نو» است. او هنگام امضای این توافق بین باراک اوباما و دیمیتری مدودف، روسای جمهوری پیشین آمریکا و روسیه، معاون رئیس جمهوری ایالات متحده بود.

AP Photo
امضای پیمان «استارت نو» در سال ۲۰۱۰AP Photo

تمدید معاهده «استارت نو» پیش از این تحت تاثیر تنش ها بین واشنگتن و مسکو بر سر بحران در اوکراین، ادعاهای مداخله روسیه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ و حملات سایبری منسوب به روسیه قرار گرفته بود. جنیفر ساکی، سخنگوی کاخ سفید تاکید کرده است که جو بایدن قصد دارد روسیه را برای «اقدامات بی پروا و خصمانه اش» بازخواست کند. او از «حملات سایبری»، «مداخله در انتخابات ۲۰۲۰» و «مسمومیت شیمیایی الکسی ناوالنی» به عنوان نمونه هایی از این اقدامات یاد کرده است.

دیمیتری پسکوف در واکنش به این بخش از سخنان سخنگوی کاخ سفید دخالت کشور در این اقدامات را رد کرد.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

آمریکا به طور رسمی از پیمان نظامی «آسمان‌های باز» خارج شد

واکنش ها به خروج آمریکا از پیمان منع گسترش موشک های هسته ای میان برد

میزبانی از پوتین با اعمال شاقه؛ درخواست عجیب روسیه برای تحقق سفر به تعویق افتاده به ترکیه چیست؟