سوئیس وضع قرنطینه و محدودیت‌ها برای مقابله با کرونا را به همه‌پرسی می‌گذارد

برگزاری همه‌پرسی در سوئیس
برگزاری همه‌پرسی در سوئیس Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button

تدابیر دولت‌های اروپایی برای مقابله با همه‌گیری بیماری «کووید ۱۹» در بسیاری از کشورها انتقادهایی را به دلیل محدودیت آزادی‌های فردی برانگیخته است.

آگهی

رای دهندگان در سوئیس طی ماههای آینده در یک همه پرسی در مورد وضع قرنطینه و دیگر محدودیت ها برای جلوگیری از بیماری همه گیر «کووید ۱۹» شرکت خواهند کرد.

بنا به قوانین سوئیس شهروندان با امضای طوماری با بیش از ۵۰ هزار امضاء می توانند درخواست برگزاری همه پرسی درباره موضوعی خاص کنند. حالا حدود ۸۶ هزار نفر با امضای طوماری خواستار برگزاری همه پرسی در مورد قانونی شدند که سال گذشته برای مقابله با همه گیری ویروس کرونا به تصویب رسید.

این قانون به دولت فدرال کنفدراسیون سوئیس اجازه می دهد تا با وضع قرنطینه سراسری و دیگر محدودیت ها با شیوع ویروس کرونا مقابله کند. منتقدان این قانون از آن به عنوان تصمیمی «خطرناک، غیراخلاقی و غیرضروری» یاد می کنند.

به کانال تلگرام یورونیوز فارسی بپیوندید

جمعیت سوئیس هشت میلیون و ۵۰۰ هزار نفر است. بنا به گزارش ها همه پرسی در مورد قرنطینه و محدودیت های کرونایی ممکن است ماه ژوئن (خرداد/تیر) برگزار شود.

دموکراسی مستقیم که یکی از پایه های نظام سیاسی سوئیس محسوب می شود به شهروندان این کشور اجازه می دهد تا قدرت زیادی در برابر دولت فدرال و مسئولان محلی داشته باشند.

تدابیر دولت های اروپایی برای مقابله با همه گیری بیماری «کووید ۱۹» در بسیاری از کشورها انتقادهایی را به دلیل محدودیت آزادی های فردی برانگیخته است. نتیجه یک نظرسنجی در سوئیس نشان می دهد که ۵۵ درصد از مردم این کشور در مقابل تدابیر اتخاذ شده برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا نگران محدودیت آزادی های فردی خود هستند. یک سوم شرکت کنندگان در این نظرسنجی حتی تعطیلی میکده ها و رستوران ها پس از ساعت ۱۱ شب را بیش از حد محدودکننده ارزیابی کردند.

بنا به تصمیم دولت سوئیس رستوران ها، میکده ها، باشگاه های ورزشی و اماکن فرهنگی تا پایان ماه فوریه (اوایل اسفند) تعطیل خواهد بود.

هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

دومین همه‌پرسی طی ۶ ماه؛ سوئیس بار دیگر تدابیر مقابله با کرونا را به رای گذاشت

برای اولین بار در جهان؛ سوئیس قانون کووید۱۹ را به همه‌پرسی می‌گذارد

الزام شرکت‌ها به رعایت مقررات زیست محیطی و حقوق بشر در سوئیس رای نیاورد